Shiri Zinn Designer Strap & Dildo Burgundy Red

Meer Views

Shiri Zinn Designer Strap & Dildo Burgundy Red

Zie meer van: Shiri Zinn
Editorial by Isabella

Shiri Zinn Designer Strap & Dildo Burgundy Red


Luxe pleasures van Shiri Zinn. De Designer Strap & Dildo is een extravagante strap-on met dildo van kunstenaresse Shiri Zinn in Burgundy Red. Voor de vrouw die meer stijl en kwaliteit in de slaapkamer wenst. Deze prachtige burlesque Designer Strap is gemaakt van de allerbeste kwaliteit lamsleer en is helemaal verstelbaar.  Prachtige bloemen en delicate borduursels met sieraden versieren de flap van Chinees satijn aan de achterkant. Burgundy red dildo is pure luxe erotiek, gemaakt van keramiek en is versierd met 9 bladeren van echt bladgoud. Ook is hij afneembaar; u kunt de strap-on dragen zonder de dildo. Tevens is hij inwisselbaar met veel andere strap-on dildo's van silicone. 


Kleur: Burgundy red.
Maat: EU 34 t/m 42.
Materiaal: Lamsleer en keramiek, bladgoud, satijn.
De strap dient direct na ontvangst ( max. 2 dagen later) gecontroleerd te worden op ambachtelijke mankementen, vóór gebruik. Hierna kunt u geen defect meer melden, dit om misbruik tegen te gaan.

€ 199,00

Sorry, geen voorraad

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Shiri Zinn Designer Strap & Dildo Burgundy Red

EUR

€ 199,00

0