Lingerie

Lingerie

House of Lingerie - luxe lingerie - exclusieve lingerie - couture lingerie - limited edition erotische lingerie, handgemaakt - "Attitude is everything." - Diane von Furstenberg.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Luxe Lingerie

Xenses is trots u de mooiste luxe lingerie collecties van onafhankelijke designers te kunnen bieden, ieder merk, ieder model is met zorg door Madame Isabella geselecteerd om zowel het beste als de meest unieke luxe lingerie merken te presenteren. Luxe lingerie die gezien mag worden in de slaapkamer, maar ook daarbuiten als outerwear, gecombineerd met een jasje of transparante top.

Handgemaakte Luxe Lingerie

De meeste luxe lingerie collecties zijn handgemaakt om zo de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen, en worden vaak gemaakt in de ateliers van de ontwerpers, soms zelfs door de designers zelf. Handgemaakte lingerie betekent geen massa-productie, ieder item is een limited edition, uniek en wordt met passie en vakmanschap gemaakt.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella