Gift Assist voor Heren

Gift Assist voor Heren

Gift Assist voor Heren

De kunst van het geven kan een lastige zaak zijn. Het is mijn persoonlijke ervaring dat een geschenk, ook al wordt het met liefde gegeven, soms niet goed ontvangen wordt. Om dat te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw cadeau doordacht is en haar aanspreekt, deel ik graag 9 van mijn beste cadeautips:

Ken de smaak van uw partner:

Mijn eerste tip voor heren die hun partner willen verrassen is, ken de smaak van uw partner. Dat lijkt voor de hand te liggen, maar is oorzaak nummer 1 wanneer een cadeau niet in de smaak valt. Wat is haar stijl? Draagt ​​ze, of gebruikt ze al soortgelijke items? Zoek uit, of vraag een vriendin om discreet te checken, of ze van zoiets houdt. Ga er niet vanuit, omdat ze er geweldig in uit zou zien, of u iets nieuws wilt proberen, dat ze hetzelfde voelt of denkt! Dus zorg dat u de smaak van uw partner kent en controleer of zij hetzelfde denkt over iets nieuws in uw relatie.

Ken de maat van uw partner:

Een andere goede tip is; ken haar maat, bekijk haar garderobe en kies een item dat ze regelmatig ook draagt. Voor bh's; kies een relatief nieuwe bh uit haar lingerie collectie, bh's rekken uit na een tijdje en kunnen dan niet de juiste maatstaf meer zijn. Ter informatie: wanneer een item super elastisch is, geeft dit mogelijk ook niet de juist maat aan. Controleer ook de Size Guide per merk (indien beschikbaar, deze staat op de productpagina) voor een nauwkeurige match met haar maat. Te moeilijk? Een kimono, een super stretchende jurk, of een One Size artikel die meerdere maten past, is meestal de gemakkelijkste keuze als het gaat om de juiste maatvoering.

Laat haar een verlanglijst maken:

Sommige vrouwen houden ervan om de touwtjes in handen te hebben en willen absoluut niet verrast worden, Xenses biedt een verlanglijst optie online door het hart pictogram aan te klikken. Laat haar een aantal prachtige items uitkiezen en laat haar de verlanglijst met u delen. U kunt kiezen wat u wilt geven en het zal altijd met plezier worden ontvangen.

Investeer in genot:

Wanneer genot op uw agenda staat en u haar iets intiems wilt geven voor de slaapkamer. Ook hier geldt, vraag eerst of ze verrast wil worden met zo'n uiterst sensueel geschenk. Als dat zo is, zijn vibrators een voor de hand liggende keuze. Bent u echter op zoek naar een duurzamer geschenk dat een leven lang meegaat en een echte aanvulling is op uw Pleasure collectie? Dan zou ik een verfijnde, handgemaakte dildo willen adviseren. En goed om te weten: Geisha Balls zijn een geweldige keuze voor voorspel wanneer u niet zo op uw gemak bent met een seksspeeltje in de slaapkamer.

Sieraden zijn a girl's best friend:

Wanneer uw partner de fijnere dingen in het leven waardeert en zowel van sieraden als intieme speeltjes houdt, kunt u niet fout gaan met de Xenses selectie erotische sieraden. Van sensuele lichaamssieraden tot intieme sieraden met een geheime functie; overdag een statement-design en 's nachts een verrukkelijk spannend speeltje. Alleen ingewijden zullen het geheim kennen.

Bonds of Love:

Misschien word u helemaal enthousiast van spannende bondage spelletjes. Mijn advies is, verras haar niet met Bonds of Love. Dit is een onderwerp dat vooraf bespreekbaar gemaakt moet worden en daarna stap voor stap samen verkent. Een zachte zijden blinddoek kan een geweldig cadeau zijn om het onderwerp aan te roeren wanneer u een beetje hulp nodig heeft.

Geen cadeaubonnen:

Het blijkt dat de meeste cadeaubonnen nooit worden gebruikt en dat is echt zonde. Ook is het een onpersoonlijk cadeau, want er blijkt uit dat er niet veel over een persoonlijk cadeau nagedacht is. Vrouwen houden ervan wanneer ze kunnen zien dat u moeite heeft gedaan om een ​​speciaal geschenk voor haar uit te kiezen.

Persoonlijke cadeauboodschap:

Niets maakt een geschenk persoonlijker dan uw cadeauboodschap. Het hoeft niet lang te zijn, een kleine tekst geschreven vanuit het hart en zelfs een 'I Love You' is goed. Gebruik eventueel liefdevolle bijnamen die u voor elkaar hebt. Laat uw bericht achter bij het afrekenen en ik zal het aan uw geschenk toevoegen.

Geschenkverpakking:

Eindelijk iets waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. Ik verpak elke bestelling altijd in een fraaie zwart & gouden Xenses geschenkverpakking, in de signatuur Xenses gondeldoos, of glanzend zwart inpakpapier met zwart en goud satijnen lint.

Na het lezen van deze tips ben ik er zeker van dat uw geschenk absoluut in de smaak zal vallen en uw partner sprakeloos zal achterlaten, of misschien zelfs ademloos. Wanneer u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met mij op via klantenservice@xenses.nl, ik help u graag verder.

With love, Madame Isabella

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella