Sylvie Monthulé

Sylvie Monthulé

Sylvie Monthulé - Luxe Erotische Sieraden - is een gerenommeerde Franse sieraden ontwerpster met een atelier en showroom net buiten Parijs. Zij creëert deze mooie, erotische sieraden als een ode aan het vrouwelijke lichaam, een viering van liefde en passie. De Sylvie Monthulé intieme tepel sieraden zijn handgemaakt en verguld, vaak versierd met fonkelende gekleurde edelstenen. Draag ze onder uw kleren als een prelude op wat komen gaat, of verleid uw partner met deze erotiserende sieraden, hoe kan hij u weerstaan? Ontdek de luxe Sylvie Monthulé erotische, gouden collectie bij Xenses. Uw verfijnde en geheime verleiding door Sylvie Monthulé.

Over Sylvie Monthulé luxe erotische sieraden

Sylvie Monthulé begon haar carrière als grafisch kunstenaar in de mode-industrie, het bedenken en tekenen van advertenties voor bijvoorbeeld parfum en lippenstift. Door haar partner, die destijds voor een adult-only bedrijf werkte, werd haar interesse in sensuele sieraden gewekt. Ze ontdekte dat naast piercing sieraden er bijna niets op het gebied van luxe erotische sieraden was en ze nam de stap van het ontwerpen en tekenen van haar eerste eigen luxe sieraden collectie. Het werd een direct succes en ze kreeg veel aandacht in de Libertine kwaliteitstijdschriften. En nu, na 20 jaar, is ze wereldwijd bekend om haar geraffineerde sieraden die al veel vrouwen versierd en verrukt hebben.

Sylvie Monthulé handgemaakte sensuele sieraden

Sylvie bedenkt en tekent elk sensueel juweel zelf, een model wordt dan in het atelier met metaal, of met behulp van de verloren wastechniek gemaakt, wat uren kost om te perfectioneren. Dit design wordt vervolgens gebruikt om daarna elk sieraad te modelleren, te gieten en af te werken en met goud te vergulden. Alles met expertise en passie in dienst van uw genot, daarna verpakt in een klein fluwelen opberg zakje. Het is de perfecte luxe sieraad collectie voor geliefden, een speciaal ondeugend cadeau die lang plezier geeft en zal blijven verrukken.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella