Shiri Zinn

Shiri Zinn

Shiri Zinn - Luxe Pleasures en Luxe Bondage - conceptueel designer uit Engeland, ontwerpt erotische Objets d'Art. Haar luxe pleasures en couture bondage accessoires zijn one-of-a-kind en ware kunstwerken. Ontdek genot met deze ultiem luxe collectie, gemaakt met puur vakmanschap, bij Xenses.

Over Shiri Zinn

Conceptueel ontwerper Shiri Zinn is afgestudeerd aan de Central Saint Martins School of Fashion, het meest prestigieuze instituut wereldwijd voor de innovatieve en avant-garde. Haar tien jaar studie in design heeft haar 2 BA Honours Degrees in Fine Arts en Fashion Design opgeleverd, en ook een Masters Degree in Jewellery for Fashion. Shiri Zinn ontwerpen zijn een dynamische mix van kunst, sieraden, mode en productontwerp en ze daagt vooroordelen uit met betrekking tot seksualiteit en erotiek door de glamour en kwaliteit van haar ontwerpen. Haar designs zijn kunstwerken, erotische couture, en is gekocht door vele beroemdheden als Ivana Trump en Angelina Jolie.

Luxe Designer Sex Toys

Shiri Zinn luxe designer sex toys prikkelen de zintuigen met de allermooiste collectie van luxe pleasures en luxe bondage accessoires die er zijn. Elk ontwerp is zowel een kunststuk dat tentoongesteld kan worden als een functionele luxe erotische sex toy en is handgemaakt met meesterlijk vakmanschap. Elke uitvoering van het ontwerp is uniek en het antwoord op wat te schenken voor jezelf of een geliefde bij het nastreven van pure erotische luxe.

Shiri Zinn Limited Edition Couture Collection

Shiri Zinn heeft een zeer exclusieve collectie, de Shiri Zinn Limited Edition Couture Collection ontworpen met prachtige, unieke sex toys en couture bondage accessoires zoals de Double Ended Limited Edition Glass Dildo en de Limited Edition Snakeskin Whip. Deze briljante collectie met een gelimiteerde oplage van 100 is de eerste designer seks toy collectie ter wereld, uitgebracht in 1998, en heeft het pad geëffend voor de luxe erotische seks toys die vandaag worden gemaakt. Deze unieke collectie is wereldwijd tentoongesteld, opgenomen in diverse prestigieuze kunstboeken en gekocht door beroemdheden. Xenses is zeer trots een aantal van deze limited editions te kunnen aanbieden.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella