Patrice Catanzaro

Patrice Catanzaro

Patrice Catanzaro - Luxe Erotische Jurken - heeft een echte passie voor het creëren van verleidelijk en zeer vrouwelijke jurken met een vleugje fetish. Al meer dan 30 jaar ontwerpt en creëert Patrice Catanzaro sexy en verfijnde kinky jurken voor speciale evenementen van rode loper tot fetishfeestjes. Ook bij het uitgaan komen zijn luxe erotische jurken goed tot zijn recht. Vrouwen van alle leeftijden hebben zijn prachtige fetish jurken en catsuits ontdekt, Patrice Catanzaro heeft in 30 jaar tijd wereldwijd een belangrijke fanbase opgebouwd. Hij staat bekend als de meester van fetish jurken en catsuits. De designs van Patrice Catanzaro zijn tijdloos en leeftijdloos; vrouwen dragen zijn jurken om zich mooi en speciaal in te voelen. Ontdek deze luxe jurken collectie bij Xenses.

Catanzaro's creativiteit

Catanzaro is een meester van creativiteit, hij creëert en presenteert verschillende collecties per jaar, allemaal uit Frankrijk om zo de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Catanzaro's inspiratie komt uit het werken met verleidelijke tweede huid materialen zoals wetlook, lycra, rubber en lak, allemaal speciaal geproduceerd voor Catanzaro in Frankrijk.

Sexy Chic Patrice Catanzaro Jurken

Het merk Patrice Catanzaro staat bekend om de sexy, elegante jurkjes en catsuits, een fetish universum onder leiding van ondeugende onruststoker Patrice Catanzaro. Deze kleine Fransman, geboren in Italië, wordt omarmt door liefhebbers van luxe kink wereldwijd. Het merk heeft in het afgelopen decennium internationale bekendheid behaald met spannende shows tijdens de Altitude show in Vegas en het Montreal Fetish Weekend in Canada. Zijn jurken worden nu gespot in de beste clubscènes en worden gedragen naar libertijnse privé feesten voor degenen die iets meer exclusiviteit zoeken. Voor vrouwen die zich op hun mooist willen presenteren, zich sexy willen voelen, maar ook chique, begeerlijk maar toch ook verfijnd en houden van het gevoel van wetlook en lak op hun huid. Eén ding is zeker, alle ogen zullen op u zijn wanneer u een jurk van Catanzaro draagt. Verken deze luxe fetish collectie bij Xenses.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella