Mise en Cage Lingerie

Mise en Cage Lingerie

Mise en Cage - Luxe Lingerie - is het zeer exclusieve Parijse lingeriemerk die fan en voyeur van luxe couture lingerie zal aanspreken. Mise en Cage luxe lingerie is exclusief bij Xenses voor Nederland verkrijgbaar, ontdek de prachtige limited edition collectie.

Over Mise en Cage luxe lingerie

Van zacht tot spannend, de Mise en Cage lingerie collectie weet de zintuigen te betoveren. Moderne materialen van hoge kwaliteit zoals mesh, power-net en lycra zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid, terwijl de functionaliteit uitmuntend is. Draagbaar als alle dag lingerie, maar met elegante en sterke designs die een hint zijn naar de wereld van bondage door het veelvuldig gebruik van bandjes. Deze bandjes zijn verstelbaar, vaak afneembaar en speels op meerdere manieren te stylen, zodat er iedere keer weer een nieuwe look gecreëerd wordt. De luxe Mise en Cage lingerie is uniek en zeer vrouwelijk, couture lingerie voor de vrouw die durft en gezien wil worden zowel binnen als buiten de slaapkamer. Mise en Cage is in 2014 opgericht door Florence Abelin na 10 jaar ervaring in marketing en als PR in de mode industrie. Florence heeft ook een aantal malen samengewerkt met een Franse lingerie en accessoires ontwerper voordat ze de stap heeft gezet om haar eigen luxe lingerie merk Mise en Cage te lanceren. De Mise en Cage lingerie designs zijn ontworpen in Parijs en (hand)gemaakt in Frankrijk bij een van de laatst overgebleven luxe lingerie ateliers. Ook bijzonder is de fotografie, de prachtige foto’s van de collecties worden door de beste Franse modefotografen als Arno Lam en Pierre dal Corso gemaakt. Mise en Cage wordt wereldwijd verkocht in alleen eersteklas lingerie boetieks.

Mise en Cage luxe lingerie in de pers

Vele schitterende Mise en Cage luxe lingerie designs hebben in de pers aandacht gekregen en mode magazines gesierd zoals die van Vogue, Elle, LUI, Harper’s Bazaar, GQ, French magazine en Antidote. En worden gedragen door internationale sterren als Gigi Hadid, Virginie Ledoyen, Laetitia Casta, Marie Gillain en Nadja Bender.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella