Loveday London

Loveday London

Loveday London - Luxe Lingerie- ontlokt onweerstaanbare boudoir momenten met verleidelijke, luxe lingerie, spannende blinddoeken en heerlijke geurkaarsen. Ontdek de exclusieve boudoir wereld van Loveday london bij Xenses.

Over Loveday London luxe lingerie

Hardcore Romance is de inspiratie voor getalenteerd oprichtster Luisa Loveday die met Loveday London de hele boudoir ervaring wil creëren. Prachtige handgemaakte lingerie, maar ook boudoir accessoires die geliefden zullen inspireren tot verleidelijke momenten samen. Luisa Loveday is haar carrière begonnen na het afstuderen met 1st class honours in Design Management. Met ervaring als ontwerpster voor top merken als Coco De Mer en Fleur of England is ze in 2014 gestart met haar eigen merk.

Handgemaakte luxe lingerie collecties

Alle Loveday London luxe lingerie collecties vallen op door originaliteit en eersteklas materialen zoals het beste Italiaans kant en zacht lamsleer en zijn geheel in de U.K. handgemaakt in limited editions. Xenses is niet de enige met een crush voor Loveday London lingerie, het merk heeft in januari 2016 voor de derde keer op rij de prijs voor BEST BRAND gewonnen op The Lingerie Edit Londen, gekozen door zowel boetieks als klanten. "The irresistible desire to be irresistibly desired…"

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella