Kunza Corsetorium

Kunza Corsetorium

Kunza Corsetorium - Luxe Lingerie Korsetten - is een in Londen gevestigd luxe merk dat gespecialiseerd is in limited edition kostbare luxe lingerie en exclusieve korsetten voor de veeleisende internationale clientèle. Ontdek deze exclusieve collectie bij Xenses.

Over Kunza Corsetorium luxe korsetten

Kunza Corsetorium heeft haar opleiding gevolgd bij gerenommeerd couturier Vivienne Westwood en met het vakmanschap en expertise wat ze daar heeft opgedaan creëerde ze haar eigen stijl. Corsetorium luxe korsetten zijn een unieke mix van traditionele couture technieken met eigentijdse designs voor een perfecte pasvorm voor iedere individuele vorm. Haar lichaamsvormende collecties zijn geïnspireerd door het verleden zonder ouderwets te worden en zijn zeer geschikt voor ‘tightlacing’.

Handgemaakte luxe korsetten

Ieder luxe korset is handgemaakt in de Londense studio met alleen de beste kwaliteit materialen afkomstig uit Europa. Designer Kunza richt zich op het creëren van lichaamsbewuste korsetten en lingerie volgens de hoogste normen, haar nauwgezetheid en het streven naar perfectie brengt haar werk op een onevenaarbaar niveau. De nieuwe collectie bij Xenses roept op tot een donkere, romantische en gedurfde houding en vervaagt de grens tussen wat traditioneel beschouwd wordt als 'onderkleding' met zeer veelzijdige stukken die gedragen kunnen worden als exceptionele outerwear. Wanneer u de grenzen zoekt van conventie en een appreciatie heeft voor rustige luxe zult u de Kunza Corsetorium filosofie geheel in overeenstemming met die van uzelf vinden.

Exclusiviteit & Editorials

Kunza Corsetorium luxe lingerie korsetten zijn alleen verkrijgbaar bij een zeer select aantal boetieks wereldwijd voor exclusiviteit. Haar designs zijn opgenomen in editorials als in Dazed & Confused, Elle, Vogue UK, Vogue Italia, Harper's Bazar, W Magazine.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella