Ikonostas

Ikonostas

Ikonostas - Luxe Lingerie – is een zeer exclusief en bijzonder merk uit Italië en onderscheidt zich door een unieke en experimentele benadering tot luxe lingerie en kleding. Couture en lingerie worden gecombineerd voor een eigen signatuur stijl. Ontdek en verken de wereld van Ikonostas luxe lingerie bij Xenses. Foto: Manuela Masciadri for I-Mute Magazine.

Over Ikonostas Luxe Lingerie

Ikonostas komt van het Griekse woord Ikonostas/ eikonostasion wat icoon stand betekent. Ikonostas luxe lingerie designer Daniela Corcio begon haar carrière als kostuum- en conceptontwerpster voor het theater waarvoor ze de hele wereld af heeft gereisd. Hiernaast heeft ze haar talent ontdekt als stylist en creatief directeur wat ze tot op vandaag nog met veel plezier en flair doet. In 1999, een bijzonder moment, is Daniela gaan werken voor Vivienne Westwood wat haar visie op mode en artistieke expressie enorm heeft beïnvloed en gevormd. Deze visie heeft ze, samen met het wereldberoemde magazine Linea Intima, gebruikt voor het ontwerpen van haar eerste lingerie collectie. Linea Intima was al bekend met haar exquise korset design en daagde haar uit tot het creëren van een eigen collectie. Deze sublieme collectie was het begin van Ikonostas luxe lingerie. In 2010 is Daniela Corcio uitgeroepen tot een van de 8 beste nieuwe lingerie designers van de wereld en heeft sindsdien samengewerkt ook met Chloé, Proenza Shouler en Christian Lacroix. Ikonostas collecties zijn een reflectie van het verleden met een eigentijdse design edge en zoeken hiermee de grenzen op van elegantie en vrouwelijkheid. Ikonostas luxe lingerie combineert design met perfectionisme voor detail en afwerking samen met de ongesproken taal van het lichaam. Daniela verenigt, vanuit haar eigen sartoriale identiteit, ironie, provocatie en erotiek voor avant-garde lingerie en transformeert intieme vormen in sensuele lingerie en kleding.

De Ikonostas Luxe Lingerie vrouw

De Ikonostas vrouw is elegant en verleidelijk, maar ook geraffineerd en ironisch. Ze is een vrouw die van het leven geniet en open staat voor intimiteit op unieke wijze. Ikonostas luxe lingerie is een verlengstuk van haar intieme levensstijl en helpt haar eigen identiteit uit te drukken in de slaapkamer en daarbuiten.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella