Hedare

Hedare

Hedare - Luxe Lingerie Accessoires. Subtiele avant-garde met een vleugje chique erotica, Hedare ontwerpt luxe lederen statement-accessoires als Objects of Desire. Ontdek Hedare luxe lingerie accessoires bij Xenses.

Over Hedare luxe leren korset riemen

Ontdek sensualiteit en mystiek, slanke contouren en prachtige afwerking, Hedare herdefinieert verleiding met haar ambachtelijk vervaardigde luxe leren korset riemen. Sensuele taille korsetten die dat verfijnde va-va-voom geven. Hedare's ontwerpen zijn gecreëerd om look en silhouet te complimenteren met een oogverblindende, chique uitstraling. Hedare heeft dan ook niet voor niets de cover van LUXURY magazine gesierd, het lifestylemagazine voor de rich and famous. De primaire inspiratiebron van Hedare ligt in het verbeteren van houding en silhouet. De juiste houding geeft een natuurlijk gevoel van glamour, wat meer vertrouwen uitstraalt dan welke stijluiting ook. Ontdek de leren korset riem van Hedare bij Xenses, een luxueuze weerspiegeling van je attitude.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella