Gonzales

Gonzales

Gonzales – Luxe Lingerie – voor couture liefhebbers is opgericht door Carmen Gonzales. Gonzales luxe lingerie is bedoeld om zelfvertrouwen aan de draagster te geven, het gevoel van exclusieve lingerie op de huid is een ongeëvenaarde ervaring en haar lingerie complimenteert de vrouwelijke lijnen op zeer unieke wijze. Ontdek de handgemaakte Gonzales luxe lingerie collectie bij Xenses.

Over Gonzales luxe lingerie

Na het behalen van haar diploma voor Applied Arts and Fashion Design in Hamburg is de Spaanse Carmen Gonzales begonnen als kostuum ontwerper voor de Duitse film en theater en daarna als illustrator in geprinte media. Met wat ervaring opgedaan ontwierp Gonzales haar eerste kleine ready-to-wear collectie, maar lanceerde pas haar eigen succesvolle merk in 2006. Door de jaren heeft Gonzales een zeer eigen en sterke signatuur-stijl ontwikkelt die ze toepast bij het ontwikkelen van haar luxe lingerie collecties. Invloeden van Fine Arts en grafische illustratie zijn terug te vinden in iedere collectie. Haar lingerie designs zijn zeer elegant, sensueel met een opwindende erotische flair en geheel handgemaakt van eersteklas Europese materialen in haar atelier op Gran Canaria en gedeeltelijk in de kleine boetieks in Barcelona. Gonzales luxe lingerie is bedoeld om zelfvertrouwen aan de draagster te geven, het gevoel van exclusieve lingerie op de huid is een ongeëvenaard gevoel en haar lingerie complimenteert de vrouwelijke lijnen op zeer unieke wijze. Gonzales heeft diverse prijzen gewonnen voor haar designs, onder andere die van Talent of Intima Contest in 2016. Carmen Gonzales heeft ook samengewerkt met meerdere bekende merken, onder andere samen met Aurelia Gil van Victoria Secret voor de bruidscollectie. Al haar luxe lingerie collecties zijn gemaakt in een zeer gelimiteerde oplage en geïnspireerd door sterke, iconische vrouwen, haar laatste collectie heet Edie en Nico.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella