Glass Muse

Glass Muse

Glass Muse – Luxe Pleasures van Glas - ontwerpt en creëert bijzondere en zeer exclusieve glazen sex toys voor verhoogde sensualiteit. Ontdek de geraffineerde luxe pleasures collectie met exotische erotische objecten die als geen ander het sensuele aspect van glas weet te verenigen met het ontwerpen van exquise kunst. Glass Muse ontwerpt luxe pleasures van glas voor liefhebbers van kunst, design en verfijnde erotiek. Verken deze exclusieve erotische objecten bij Xenses.

Over Glass Muse luxe pleasures van glas

Glass Muse is opgericht in 2012 door een aantal gerenommeerde glas kunstenaars in Letland met als doel een spraakmakend en multifunctioneel merk te beginnen met als uitgangspunt glas. Glas als uitdaging, glas als waarde, glas als object om mee te experimenteren, glas als een bron van inspiratie, glas als een reflectie van creativiteit. Iedere Glass Muse collectie wordt gekenmerkt door het unieke ontwerp en de kwaliteit van de praktische toepassing. Glass Muse designs ontlokken zintuiglijke reacties en laat u de liefde voor glas ervaren door middel van de diverse uitingen van glas. Het is mysterieus en sensueel van origine. Ondanks de dichtheid, is glas organisch en in staat te ademen. Deze eigenschappen zijn de uitgangspunt voor ieder nieuw prikkelend design. Ontdek de aanraking van een handgemaakte pleasures van glas voor intieme momenten, ontworpen door glas kunstenaar Artis Nīmanis. Iedere hand geblazen Glass Muse dildo is uniek en zal licht verschillen in uitvoering en formaat.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella