Fräulein Kink

Fräulein Kink

Fräulein Kink - Luxe Bondage Accessoires en Leren Lingerie - creëert uitmuntende luxe accessoires en lingerie met de perfecte en krachtige mix van seks, kink, bondage en high fashion. Submit to your desires & Release your inner kink met Fräulein Kink bij Xenses.

Over Fräulein Kink luxe bondage accessoires en leren lingerie

Fräulein Kink is opgericht door kunstenaresse Nicole Herman om avontuur, lust en sensuele exploratie op te wekken. Miss Nicole is geboren in Amerika en heeft een passie voor lingerie en sexy designs. Na haar studie Fashion Design & Fashion Marketing/Merchandising in New York, werd ze verliefd en verhuisde naar Berlijn om samen met haar geliefde te zijn. Daar ontdekte ze dat er iets ontbrak in de markt voor erotische accessoires, krachtige designs die vrouwelijk en modebewust zijn en met expertise gemaakt. Met deze gedachte is Fräulein Kink opgericht, voor luxe bondage accessoires en leren lingerie speciaal voor vrouwen, het zijn fraaie, vaak leren accessoires met schitterende Swarovski kristallen of faux parels erin verwerkt, voorzien van mooie gouden details die er delicaat uitzien, maar juist ijzersterk zijn, om ook echt voor bdsm te kunnen gebruiken. Fräulein Kink heeft een heel eigen signatuur stijl die altijd herkenbaar is bij iedere nieuwe collectie, ondanks de verschillende gebruikte materialen als franjes, kant en leer. Inspiratie komt van seks en mode, van verschillende materialen en unieke texturen, van afbeeldingen en gemoedstoestanden. Ook sterke en mooie vrouwen kunnen een muze voor Misse Nicole tijdens het ontwerpproces van een nieuwe collectie. Het resultaat is ieder keer weer een uitmuntende collectie met speelse en zeer vrouwelijke, luxe bondage accessoires en leren lingerie voor gebruik in de slaapkamer, maar die ook absoluut als een glamoureuze fashion statement gedragen kunnen worden bij het uitgaan, of zelfs naar het werk. Alle luxueuze Fräulein Kink accessoires worden handgemaakt met expertise en vakmanschap in Berlijn van alleen de allerbeste materialen en zijn ondanks de vrouwelijke, delicate uitstraling zeer sterk en ontworpen voor echt bondage play.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella