Fornicouture

Fornicouture

Fornicouture - Luxe Pleasures - is de creatie van AHH, een ervaren kunstenaar en ontwerper. Dit exclusieve merk voor sex toys richt zich op het creëren van de meest luxueuze pleasures - erotische kunstvoorwerpen met een high fashion edge. Ontdek deze high-end pleasure collectie van Fornicouture bij Xenses, waar plezier echt te vinden is in de kunst.

Over Fornicouture Luxe Pleasures

AHH is een gerenommeerd beeldhouwer en een Britse ontwerper. Na het behalen van een BA in Fine Art van Central Saint Martins, Londen, en vervolgens een masterdiploma in beeldhouwkunst van The Royal College of Art, heeft ze met verschillende luxe modemerken gewerkt. Hiernaast heeft ze haar naam in de beeldende kunst met Fornicouture versterkt en haar passie voor mooie objecten verder gestimuleerd. AHH’s luxe pleasures zijn zeer gedetailleerde, met de hand vervaardigde, erotische kunstvoorwerpen, individueel gemaakt met liefde voor de ambacht door de beste ambachtslieden en van alleen de allerbeste materialen. Het proces omvat handgeblazen glas, leer vlechten, hand geweven leren touw, gegoten metalen, vergulden, geregen parels en andere luxe materialen. Deze unieke materialen en deskundige fabricagetechnieken worden samengebracht op het hoogst mogelijke niveau. Alle luxe pleasures van Fornicouture worden volledig in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en geproduceerd.

De exceptionele Fornicouture sex toy collecties

De luxe pleasures van Fornicouture worden geplaatst in drie doorlopende en exceptionele sex toy collecties: Volcanic Series, Botanic Series en Art Series. De objecten van de Volcanic Series zijn genoemd naar de grootste vulkanen ter wereld. Hun vormen en ontwerpen zijn geïnspireerd op de verhalen en mythologie rond de vulkaan in kwestie. De Botanic Series haalt zijn inspiratie uit de natuur met zijn romantiek en schoonheid. En de Art Series is geïnspireerd door de wereld van de kunst, met de prachtige Leda dildo gemaakt als een eerbetoon aan de Griekse mythe van Leda en de zwaan. Elk individueel ontwerp is volgens de productiemethode werkelijk uniek in stijl, interpretatie en afwerking.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella