Fifty Shades of Grey - Freed

Fifty Shades of Grey - Freed

Fifty Shades of Grey Freed - Luxe Bondage Collectie - is ontworpen en gemaakt voor de derde en laatste keer, het is een luxe bondage collectie geïnspireerd op de bestseller Fifty Shades Freed, geschreven door E.L. James. Deze exclusieve, gelimiteerde en ook handgemaakte Freed Cherished collectie wordt geleverd in prachtig diep paars leer en glanzende rosé gouden accenten. Het is een unieke en zeer exclusieve collectie die maar één keer te verkrijgen is, dus verzamel ze allemaal en ontdek de luxe bondage Fifty Shades of Grey Freed collectie bij Xenses.

Over Fifty Shades Freed luxe bondage accessoires

"I love his kinky fuckery - our kinky fuckery." Yes, I can do that stuff. I can do that for him, with him. I can do that for me." Ana. Wanneer het liefdesverhaal van Christian en Ana zich ontwikkelt na hun huwelijk, wordt de sensuele kant van hun intense relatie vrijer en hartstochtelijker. Ana vindt bevrijding in het onderzoeken van haar seksualiteit en het ontketenen van haar innerlijke godin, terwijl Christian vrijheid vindt door te leren lief te hebben en zijn behoefte om alles te beheersen te overwinnen. De Fifty Shades of Grey Freed Limited Edition Cherished collectie viert de wederzijdse passie tussen Ana en Christian met weelderige bondage accessoires voor geliefden, met elegante leren floggers en stijlvolle rijzweepjes en natuurlijk prachtige handboeien, weelderige enkelboeien, kietelende teasers, een spannende gag en een sexy leren blinddoek. Alle Fifty Shades of Grey Freed Cherished Bondage accessoires zijn handgemaakt in een zeer beperkte oplage, van luxueuze materialen zoals diep paars leer en adembenemende rosé gouden accenten. Elk luxueus bondage-ontwerp wordt geleverd met een Fifty Shades Freed paars leren en rosé gouden label en wordt geleverd in een paarse fluwelen envelop zak. Het is de ultieme luxe bondage collectie voor liefhebbers die bondage willen ervaren als een manier van vrijheid en hun passie willen delen.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella