Faire Hommage

Faire Hommage

Faire Hommage - Luxe Bondage - is een wereldwijde sensatie in prachtige leren bondage accessoires. Faire Hommage is in 2010 opgericht door Stefan Marché, een student van Fashion Design in Duitsland. Ontdek Faire Hommage bij Xenses, nu in prijs verlaagd - op is op - omdat het merk helaas na 7 jaar het bedrijf heeft beëindigd.

Over Faire Hommage luxe bondage accessoires

Het begon als een eenmansproject en is uitgegroeid tot een klein, maar toegewijd bedrijf met 5 vakmensen en Stefan als Head of Design. Faire Hommage heeft een echte passie voor leer en leerbewerking en ontwerpt en maakt hun luxe bondage collectie met de hand en ver van alle commerciële invloeden. Geen nieuwe collectie per 6 maanden, maar alleen wanneer de inspiratie er is en wanneer die inspiratie leidt tot functionele en bijzondere producten. Alle Faire Hommage-ontwerpen zijn gemaakt van hoogwaardig lakleer, nappa leer van Merino of Box kalf. Gecombineerd geven ze de luxe ontwerpen hun karakteristieke uiterlijk samen met heerlijk comfort. Alle leer is afkomstig van geselecteerde leerlooierijen in Europa voor gegarandeerde en uitstekende kwaliteit. Leer en meestal nikkelvrij metaal worden speels gecombineerd met de elegantie van de Swarovski kristallen en satijnen linten. Faire Hommage ontwerpt voor de persoonlijke stijl van de drager, soms glamoureus, soms gedurfd en soms met mysterieuze elegantie. Faire Hommage luxe bondage is altijd anders, maar ook elegant en sensueel om mee te pronken in en buiten de slaapkamer. Draag deze prachtige Faire Hommage luxe bondage designs bij uitgaan, of voor een avond gevuld met bondage spel in het boudoir. Faire Hommage is ontdekt door klanten in Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk en Italië en wordt verkocht in boetieks over de hele wereld.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella