ELF ZHOU London

ELF ZHOU London

ELF Zhou London - Luxe Lingerie - is het exclusieve, toonaangevende couture merk met een uniek designconcept in handgemaakte luxe lingerie en leren accessoires. Elf Zhou is een gedurfde mix van elegantie en erotiek voor zowel luxe lingerie als leren accessoires en heeft een zeer krachtige, kenmerkende stijl gecreëerd. Het is luxe lingerie voor de zelfbewuste vrouw die graag haar vrouwelijkheid etaleert en het gevoel heeft dat luxe lingerie een aanvulling moet zijn op haar eigen persoonlijke stijl. Avant-garde leren accessoires contrasteren mooi met weelderige zijden lingerie versierd met zoetwaterparels om een nieuwe en gedurfde look te creëren voor de vrouwelijke vorm. Ontdek luxe merk ELF Zhou London bij Xenses.

Over ELF Zhou Luxe Lingerie en Accessoires

Opgericht door Yue Zhou en haar man Qi Zhang, beide getalenteerde ontwerpers zijn afgestudeerd aan het College of Fashion in Londen, Yue in Contour en Qi in Artefact. Yue studeerde door en behaalde een master voor kostuumontwerp. Terwijl ze nog met haar opleiding bezig was, won Yue al een prijs voor haar avant-gardistische ontwerpen. ELF Zhou London creëert werkelijk sublieme luxe lingerie voor de onafhankelijke en avontuurlijke vrouw, het is een high-end lingeriemerk dat je niet over het hoofd kunt zien. De ontwerpen complimenteren het vrouwelijk lichaam en combineren innovatie met verleiding, sensualiteit met stijl, met gebruik van hun kenmerkende materialen; leer, zijde satijn en zoetwaterparels. Elf Zhou valt op met hun suggestieve symmetrie, aantrekkelijke uitsnijdingen en de sexy mix van leer en zijde in hun kenmerkende silhouet. ELF Zhou gebruikt alleen lokaal geproduceerde materialen van de hoogste kwaliteit met hand bewerkte productietechnieken om de kwaliteit van hun werkelijk prachtige handgemaakte artikelen te garanderen. Vakmanschap en superieure kwaliteit staan hoog in het vaandel, terwijl weelderige detaillering en inventieve elementen zorgen voor enthousiaste klanten over de hele wereld. Beroemdheden ontdekken het merk ook, Rihanna droeg een Elf Zhou-ontwerp voor haar editoriaal in W Magazine.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella