Darkest Star

Darkest Star

Darkest Star - Luxe Bondage - exclusieve zijde bondage shawls uit Engeland. Darkest Star is een luxe designer merk gespecialiseerd in geraffineerde erotische lingerie en bondage designs met een zeer unieke, eigen stijl. Het is een niet intimiderende, chique benadering van het lichte bondage spel met handgemaakte zijdezachte shawls die het lichaam verfraaien, als statement accessoires gedragen kunnen worden en gebruikt kunnen worden voor het bdsm spel. Uw fantasie kent geen grenzen met deze sublieme designer shawls, de iconische designs uit de SS13 collectie zijn exclusief voor Xenses weer opnieuw uitgebracht.

Over Darkest Star Luxe Bondage Lingerie

Darkest Star luxe bondage lingerie is opgericht door designer duo Sam en Andy D'Cruze. Sam studeerde 'womenswear' aan het prestigieuze Central St. Martins in Londen. Na te hebben samengewerkt in de mode- en fotografie-industrie besloten de twee hun expertise en passie voor design te combineren, en Darkest Star - een eerbetoon aan de band Depeche Mode - was geboren.

Darkest Star Handmade Bondage Shawls

Darkest Star is gespecialiseerd in exclusieve erotische bondage shawls, handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk voor de Pleasure Connaisseur. De luxe collectie is geïnspireerd op Japanse bondage en is een verrukkelijke mix van kalfsleren halsbanden, afneembare leren handboeien en meters en meters van doorzichtig zwart zijde. De prachtige bondage sjaals kunnen worden gedragen als prikkelende accessoires over kleding en lingerie voor het genot van de draagster en haar voyeur om 's nachts gebruikt te worden voor ondeugend bondage spel.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella