D.L. & Co

D.L. & Co

D.L. & Co - Luxe Geurkaarsen - Modern Alchemists and Purveyors of Curious Goods, gevestigd in Beverly Hills. Verlies uzelf in hun buitengewone, ambachtelijke luxe geurkaarsen en curiosa. Bewonder de zoektocht naar schoonheid in alle vormen. Voorbij het alledaagse vindt u exclusiviteit en originaliteit. Ontdek de verleidelijke wereld van D.L. & Co, een echte aanwinst voor elke slaapkamer en elk boudoir bij Xenses.

Over D.L. & Co luxe geurkaarsen en curiosa

Ontdek de verleidelijke wereld van D.L. & Co met luxe geurkaarsen, een echte aanwinst voor iedere slaapkamer of boudoir. D.L. & Co. is opgericht in 2003 met de wens om voorwerpen van weelde en schoonheid te creëren voor mensen die op zoek zijn naar het ongewone en het voortreffelijke. Teleurgesteld met de standaard, gewone producten van de 'beauty marketplace', besloot D.L. & Co het heft in eigen handen te nemen; ze besloten een sprong in het diepe te wagen, in de hoop dat er anderen waren zoals zij die ernaar verlangden om het unieke, het zeldzame en het ongewone in hun leven te brengen. Gelukkig hebben hun instincten bewezen dat ze in dit specifieke geval correct zijn, omdat ze nu erg druk zijn.

Betover de zintuigen met D.L. & Co

Alle luxe geurkaarsen zijn ontworpen om te ontvouwen als een liefdesbrief, elk nauwgezet detail onthult een presentatie van kleine heerlijkheden. Zoals de leveranciers van merkwaardige goederen in voorgaande eeuwen - Modern Alchemists and Purveyors of Curious Goods - is elk artikel die D.L. & Co creëert bedoeld om elk zintuig aan te spreken en betoveren, van het gladde gevoel van de zorgvuldig geselecteerde zijden linten tot de bedwelmende sferen van de handgemaakte geuren. Hun liefde voor zeldzame botanica, geheimzinnige curiositeiten en lang vergeten sensaties dwingen hen deze moderne erfstukken te bieden in deze tijd van esthetische verveling en massaproductie; D.L. & Co willen een alternatief bieden voor diegenen die de banaliteit van de 'producten' van vandaag vinden als een belediging voor hun intelligentie, waardigheid en goede smaak.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella