Crystal Delights

Crystal Delights

Crystal Delights - Luxe Pleasures - zijn verfijnde, originele en fantasierijke seksspeeltjes van glas. Alle luxe Crystal Delights sex toys worden met de hand gemaakt. Ontdek Crystal Delights bij Xenses.

Over Crystal Delights luxe pleasures

Opgericht in 2010 als een familiebedrijf in de Verenigde Staten. Alle luxe Crystal Delights worden met de hand gemaakt. Ontdek Crystal Delights bij Xenses. van gehard borosilicaatglas, ook bekend als Pyrex. Deze unieke luxe pleasures staan bekend om hun intieme en esthetische genot, het zijn erotische kunstobjecten en omdat ze allemaal individueel zijn gemaakt, zijn ze ook uniek. Iedere exclusieve glazen plug is met de hand gemaakt door zeer bekwame vakmensen, met technieken waarin ze uitblinken na jarenlange ervaring en training, waardoor elk ontwerp echt tot leven wordt gebracht. Hierna wordt een luxueuze staart of sprankelend gekristalliseerd Swarovski-element toegevoegd voor een visueel verbluffende en opwindende ervaring voor zowel drager als voyeur. De verleidelijke ervaring van het dragen van een pony-play staartplug is echt adembenemend, de zachte staart streelt de dijen en de billen en bij elke beweging zal de staart een trilling in de glazen plug veroorzaken. Rillingen van genot zijn gegarandeerd. Een andere spannende mogelijkheid is dat glas kan worden gebruikt voor temperature-play, warm of koel, voor extra stimulerende ervaringen. Met behulp van alleen de beste materialen, waardoor de hoogste kwaliteit luxe pleasures mogelijk wordt gemaakt, is elke creatie van Crystal Delights een adult art sculpture met een speciaal erotisch doel in gedachten. En een echte toevoeging aan uw pleasure collectie.

Crystal Delights sex toys in de pers

Crystal Delights heeft twee prijzen gewonnen en verschillende nominaties ontvangen voor hun luxe sex toys, waaronder de prijs voor de beste 'non-powered pleasure objects' in 2013 voor de schoonheid en originaliteit van hun exclusieve ontwerpen. Twee van de Crystal Delights erotische kunstwerken zijn permanent tentoongesteld in de Kinsey Institute Gallery aan de Indiana University in Bloomington. En Crystal Delights luxe pleasures zijn vermeld in de pers, onder andere The Huffington Post, Style Caster en Buzz-feed.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella