Crowned Jewels

Crowned Jewels

Crowned Jewel - luxe pleasures. Crowned Jewels is een onafhankelijk, luxe merk van titanium-seksspeeltjes en Xenses is er trots op Crowned Jewels aan te mogen bieden als een van de weinige luxe boetieks wereldwijd. Geniet met deze exclusieve collectie luxe pleasures van Crowned Jewels bij Xenses.

Over Crowned Jewels luxe pleasures

Crowned Jewels luxe pleasures is in 2008 opgericht door meester goudsmid James Steven en goudsmid en sieradenontwerpster Victoria Jane met een passie voor het creëren van de beste, meest innovatieve, duurzame en veiligste metalen pleasures ter wereld. Het gebruik van deze luxe pleasures helpt u om uw potentieel te vergroten en uw seksleven te verbeteren met stijl en zelfvertrouwen. De prachtige Crowned Jewels collectie is ontworpen met de kennis en expertise van James Steven, een derde generatie meester-goudsmid van een familie van ambachtslieden die is opgeleid door de laatste van de grote goudsmeden, met een voorliefde voor techniek. En Victoria Jane, een briljante sieradenontwerper en goudsmid die met haar vaardigheden onder andere het titanium anodiseert om een weelderige reeks juweelachtige kleuren te maken. Crowned Jewels is het eerste en enige merk dat solide Titanium pleasures creëert vanwege de extreme uitdagingen met het verwerken van Titanium. Alle Crowned Jewels luxe pleasures zijn uniek, individueel gemaakt met zware machines en met de hand afgewerkt in hun atelier, een 300 jaar oude schuur op een indrukwekkend landgoed in Engeland.

Lichaamsveilige Crowned Jewels titanium sex toys

Titanium is 100% nikkel, cadmium en loodvrij, waardoor het nog veiliger is dan roestvrij staal. Crowned Jewels vormt de nieuwe standaard voor lichaamsveilige sex toys die een leven lang kunnen meegaan. Raak geïnspireerd om te ontdekken en verken uw speelse kant met deze goddelijke en stimulerende pleasures, variërend van dildo's, pluggen, ringen, kegel eggs en ben wa balls, om tal van erotische mogelijkheden uit te proberen. En ontgrendel een heel nieuw niveau van opwindende sensaties door de temperatuur te veranderen in koud of warm.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella