Crave

Crave

Crave - Luxe Pleasures - creëert elegante, verfijnde en zorgvuldig ontworpen vibratos en erotische sieraden. Ervaar het gebruik van een luxe seksspeeltje op een meer vervullend niveau met sensuele voldoening en vervulde verlangens. De Crave luxe pleasures zijn ontworpen voor vrouwen die voluit leven en voor de liefde gaan, voor vrouwen die hun seksuele genot opeisen. Verken de luxe pleasures collectie Crave bij Xenses.

Over Crave luxe pleasures

Crave ultra-luxueuze Duet en Vesper vibrators en de Incoqnito voorspel collectie met unieke erotische sieraden zijn een sexy geschenk voor uzelf. Vesper is de RedDot Award 2015 winnaar voor Design & High Quality Sex Toys. Andere gewonnen prijzen zijn IDEA en Good Design. Ontdek wat er verborgen ligt onder de prachtige sieraden van Incoqnito, niets is wat het lijkt. Draag overdag als elegante sieraden en laat de nacht de adem benemen met de erotische functies van deze unieke sieraden. De luxe pleasures van Duet & Vesper zijn van topkwaliteit, het zijn elegante en discrete clitoris vibrators die zullen verwennen met complete overgave. Deze prachtige, innovatieve ontwerpen van hoge kwaliteit zijn ontworpen in San Francisco met de toewijding om de beste te zijn in de pleasures industrie met gebruik van alleen lichaamsveilige materialen.

Designer Ti Chang van Crave sex toys

Crave is opgericht door bad-ass industrieel ontwerper Ti Chang, zij is VP of Design en echt gepassioneerd over het ontwerpen van intieme producten voor vrouwen. Ti Chang heeft een MA in Design Products van Royal College of Art in Londen, een BS in industrieel ontwerp van Georgia Tech en is co-voorzitter van de afdeling Women in Design van de Industrial Designers Society of America. Samen met ondernemer Michael Topolovac, mede-oprichter van Crave, willen ze zowel het productontwerp als de gesprekken rond seksueel genot verbeteren. Geniet van Crave en Incoqnito en geef u over aan uw sensuele verlangens. De missie van Crave: wij helpen mensen het seksleven te hebben dat ze verlangen.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella