Couture de Nuit

Couture de Nuit

Couture de Nuit - Luxe Lingerie Playsuits - exquise designs, ontworpen en met de hand gemaakt in Barcelona, Spanje voor het verkennen van genot vol zelfvertrouwen. Couture de Nuit maakt ouvert lingerie harnassen of ‘Beauty’ zoals ze zelf zeggen voor vrouwen die zich krachtig en vrij willen voelen, luxe lingerie playsuits die vrouwen dragen om hun innerlijke Femme Fatale naar buiten te laten komen, vol zelfvertrouwen, speels en uitdagend. Verken een wereld van uitmuntend genot en luxe design met deze exclusieve Couture de Nuit collectie bij Xenses.

Over Couture de Nuit luxe lingerie harnassen

Couture de Nuit luxe lingerie harnassen zijn minimalistisch qua design, symmetrisch of juist asymmetrisch ontworpen, elegant en geheel verstelbaar, met veel gouden of zilveren schuifjes en aanpasmogelijkheden voor een excellente pasvorm. Samen met het enorm elastische en zachte materiaal zijn de erotische Couture de Nuit playsuits de perfecte sexy outfit voor bijna ieder lichaamstype. En kan gecombineerd worden met mooie lingerie, pasties, of alleen en direct op de huid gedragen worden voor een zinnenprikkelend effect. Verstel de zachte bandjes en gouden schuifjes totdat de vrouwelijke vormen op de gewenste wijze worden geaccentueerd, alsof het een op maat gemaakt design is. Vorm en textuur werken samen tot een sensueel geheel, fluweel in prachtige, rijke kleuren als bordeaux rood, indigo blauw of elegant zwart is schitterend om te zien en super aangenaam om te dragen en aan te raken.

Handgemaakte Couture de Nuit playsuits

Iedere playsuit wordt individueel met de hand gemaakt met puur vakmanschap in het Couture de Nuit atelier, waar ze per design ongeveer 5 uur voor nodig hebben. Ontdek de luxe lingerie playsuit collectie van Couture de Nuit, elegant en tijdloos. Verwacht dan ook geen nieuwe collecties, de kwaliteit, elegantie, uniekheid en aesthetics zijn ongeëvenaard en zullen keer op keer de adem benemen. Deze luxe lingerie playsuit collectie zal dan ook niet in de uitverkoop gaan of met korting gekocht kunnen worden.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella