Coco de Mer

Coco de Mer

Coco de Mer - Luxe Pleasures & Luxe Essentials - uit Engeland. De Pleasure Collection is de luxe en stimulerende collectie waarmee u de prikkelende grenzen van erotische verbeelding kunt opzoeken. Ontdek een wereld van decadente erotiek met prachtige, sexy en iconische designs van Coco de Mer bij Xenses, geniet en geef u over aan uw geheime verlangens.

Over Coco de Mer Pleasure Collectie

De sexy Coco de Mer wereld inspireert en moedigt aan tot het verkennen van seksualiteit met haar prikkelende assortiment van luxe pleasures en essentials. De Pleasure Collectie bestaat uit speeltjes voor hem, haar en samen met bijpassende luxe essentials als glijmiddel en massage kaarsen en oliën.

Coco de Mer luxe sex toys voor de openminded

Coco de Mer's naam komt van een exotische plant met grote zaden die opvallend lijken op de intieme vrouwelijke vorm. Bij Coco de Mer draait alles om seksuele vrijheid tijdens het verkennen van erotiek en sensualiteit. Coco de Mer is een hemelse mix van sensualiteit, erotica en kunst, die allemaal samenkomen om een decadente en opwindende erotische mix te vormen. Genot wordt opnieuw gedefinieerd met de Coco de Mer Pleasure collectie.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella