Chakrubs

Chakrubs

Chakrubs - Luxe Pleasures - is het originele en unieke, seksuele wellness- en sex toy merk uit New York. Chakrubs zijn luxe pleasures gemaakt van prachtige natuurlijke kristallen die een gevoel van heiligheid naar de slaapkamer brengen. "Pleasure is Empowering." Ontdek deze luxe pleasures van Chakrubs bij Xenses, de officiële dealer in Europa.

Over Chakrubs luxe pleasures van kristal

Deze prachtige handgemaakte pleasure tools zijn gemaakt met de bedoeling om u open te stellen voor de genezende eigenschappen die deze kristallen bieden. Kristallen hebben de perfecte moleculaire structuren die een positief effect hebben op onze elektromagnetische velden. Wanneer onze energetische lichamen op hun gemak zijn, zijn we op ons gemak, staan we open voor genezing, voor vrede, voor liefde, voor alle geneugten van het leven. Chakrubs moedigt aan om diep, hartstochtelijk, subtiel te voelen. Verlicht uw chakra's en creëer opwinding door gebruik van de Chakrubs, maar ontdek ook de manier waardoor u sensitief blijft en ontwaakt met een hernieuwd gevoel van zelfbewustzijn en wijsheid. Het woord Chakrubs is afgeleid van Chakra, een Sanskrietwoord dat energiebanen beschrijft.

Over Vanessa Cuccia van Chakrubs kristallen sex toys

Oprichter Vanessa Cuccia komt uit een gezin met creativiteit en ondernemerschap en sinds het conceptualiseren van haar eerste ontwerpen voor crystal pleasure tools in 2011 toen ze 23 was, en haar merk vestigde in 2012, is Vanessa Cuccia een influencer in de sociale beweging van seksuele positiviteit, zelf-liefde en persoonlijk bewustzijn door de kloof tussen sensualiteit en spiritualiteit te overbruggen. Chakrubs is opgenomen in tijdschriften zoals New York magazine, Cosmopolitan, Marie Claire, ook te zien in Vice en genomineerd als Seks Toy of the Year door Xbiz. Wanneer de energie van het kristal zich met je eigen seksuele energie combineert, verwacht dan dat de chakra's oplichten, het hart wordt geopend en het lichaam gevoeliger wordt voor subtiele seksuele energie. Deze prachtige, handgemaakte Chakrubs zijn gemaakt om seksualiteit te omarmen en te profiteren van de genezende eigenschappen van het kristal.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella