Carol Wiseman Jewelry

Carol Wiseman Jewelry

Carol Wiseman Jewelry / Lascivious - luxe erotische sieraden - Carol Wiseman is een kunstenaresse extraordinaire, gevestigd in Londen. De exquise erotische sieraden collectie is ontworpen in samenwerking met het bekende luxe lingeriemerk Lascivious en straalt elegante sensualiteit uit. Deze verleidelijke designs zijn handgemaakt door Carol Wiseman en voorzien van een 18 karaats rosé goud vergulde laag. Xenses is trots de exclusieve Carol Wiseman sieraden collectie te kunnen aanbieden aan liefhebbers van geraffineerd genot. Alleen verkrijgbaar bij Xenses.

Over Carol Wiseman

Carol Wiseman is in Glasgow geboren en behaalde haar MA in Fashion aan het zeer prestigieuze Central Saint Martins, de school voor de avant-garde, waar ze zich specialiseerde in Jewellery for Fashion. Daarvoor studeerde ze af aan de Glasgow School of Art met BA (Hons) in Silversmithing & Jewellery, waar ze een onderscheiding ontving voor haar innovatieve designs, voor haar uiteindelijke collectie sieraden. Met haar kennis in sieraden en bijzondere technische vaardigheden opgedaan aan de Glasgow School of Art, en dit te combineren met haar expertise in de mode-industrie, richt Carol Wiseman zich op het ontwerpen en maken van opvallende statement stukken voor het lichaam, binnen een modecontext.

Luxe Erotische Sieraden

Van luxe erotische sieraden en geraffineerde accessoires, tot spannende maskers, sensuele harnassen en conceptuele lichaamsdelen, Carol Wiseman blijft werken aan statement designs voor catwalk, pers en redactioneel. In september 2013 maakte ze haar solo-debuut met haar eerste dames juwelen collectie. Bijzondere samenwerkingen en unieke collecties voor modeontwerpers zijn ontstaan met onder andere Danielle Scutt, Julien Macdonald, Gharani Strok, Louise Goldin, Avsh Alom Gur en Miki Fukai. Daarnaast is ze de juweelontwerpster voor het ontwerpcollectief House of Blueeyes. Haar werk overschrijdt grenzen tussen sieraden, accessoires en mode, terwijl vakmanschap wordt gecombineerd met traditionele sieraden materialen en vaardigheden, zo blijft Carol Wiseman het ambacht uitdagen door het creëren van gedurfde erotische stukken om het lichaam te versieren. Werkend met een breed scala aan kostbare en semi-kostbare materialen van zilver, goud en brons, tot kostbare en halfedelstenen, en ook tot leer, acryl en keramiek. Carol blijft onbeperkt in haar gevoel sieraden en accessoires toe te passen, door steeds over de hele linie stukken te maken, van modeshows tot op maat gemaakte opdrachten.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella