Brenda de Vries

Brenda de Vries

Brenda de Vries - luxe sensuele fotografie. Ervaar de prachtige zwart-witfoto's van Brenda de Vries, intens, elegant en sexy. De luxe sensuele fotoprints maken deel uit van de 210th luxe merk campagne en zijn gedrukt op antiglans 2 mm plexiglas met aluminium profiel aan de achterkant. Xenses presenteert met trots deze adembenemende en zeer exclusieve kunstcollectie.

Over Brenda de Vries luxe sensuele fotografie

Slechts 11 afdrukken van elke foto worden wereldwijd verkocht en kunnen desgewenst door de kunstenaar worden ondertekend. Prints zijn al verkocht aan particuliere klanten en boetiekhotels. Fotograaf Brenda de Vries studeerde in 2003 af aan de Fotoacademie Amsterdam. Sindsdien heeft ze talloze prijzen ontvangen voor haar werk; International Photography Awards, Prix de Photographie, The Photography Masters Cup (VS) en Luerzer’s Archive The 200 Best Advertising Photographers Worldwide. Brenda de Vries is een expert in het gehele fotografische proces van concept, styling, make-up, belichting tot retoucheren en bijsnijden. Wat haar onderscheidt is haar Renaissance-aanpak, uitblinker in diverse fotografische stijlen. Portretten, commercieel, redactioneel en mode. Haar moment om op de knop te drukken is wanneer realisme en geënsceneerde beelden elkaar ontmoeten, wanneer de uitdrukking van een model aanvoelt als een tussen moment.

Brenda de Vries fotografie in de pers

Brenda de Vries fotografie is te zien geweest in tijdschriften als Esquire, Elegance, Miljonair en Style Magazine en is tentoongesteld op verschillende fototentoonstellingen.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella