Bracli

Bracli

Bracli - luxe lingerie - combineert luxueus Leavers kant, doorzichtig tule en fluweel met de allerbeste handgemaakte parels uit Mallorca. Bracli is stijlvolle sensualiteit voor liefhebbers van erotische lingerie, de parels strelen en prikkelen de intieme zone. Ontdek de verrukkelijke Kyoto collectie bij Xenses.

Over Bracli luxe erotische lingerie

Bracli luxe erotische lingerie is bekend geworden door Sex And the City. “Oh a pearl thong, practical and stimulating !” in aflevering 69 (toeval?) ontvangt Samantha Jones in de serie Sex And The City een parelstring. De officiële naam voor deze string is de Bracli parelstring. Deze naam komt van ‘bra’ (braga, Spaans voor slipje) en ‘cli’ (staat voor clitoris). De parelstring werd in 1999 ontworpen door het Spaanse lingeriebedrijf Bracli, geleid door Luis Alvarez. Bracli wordt als een luxueus lingeriestuk gezien die op de wenslijst van miljoenen vrouwen staat. Deze handgemaakte Spaanse string is gemaakt van zacht Frans stretchkant. De parels komen van het Balerische Eiland Mallorca (Spanje). Ze worden gekweekt door middel van een zeer geheim maar traditioneel proces. Deze parels uit Mallorca zijn beter dan natuurlijke parels vanwege hun duurzaamheid en sterkte.

Bracli Kyoto parel lingerie

De nieuwe Bracli Kyoto parel lingerie collectie is een sensatie vanaf het allereerste moment. Kyoto is elegant, luxueus en straalt verleiding uit in doorzichtig elastische tule, delicaat Leavers kant en zacht fluweel gecombineerd met de prikkelende Mallorca parels. Het is een sexy cadeautje voor beide geliefden.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella