Betony Vernon

Betony Vernon

Betony Vernon - Luxe Erotische Sieraden - is mooi, gedurfd, uitdagend en grensverleggend. Als briljante ontwerper en seksuele antropoloog is het haar persoonlijke missie om vrouwen en mannen te helpen genieten en erotisch plezier te delen. Ontdek de Betony Vernon's Luxe Erotische Sieraden collectie bij Xenses, tijdloze artefacten die het lichaam helpen versieren met de grootste aandacht voor detail en respect. Foto: Lara Giliberto.

Over Betony Vernon luxe erotische sieraden

De in Amerika geboren Betony Vernon is geïnspireerd door de schone kunsten en na haar afstuderen, cum laude in kunstgeschiedenis en met een diploma in metaalbewerking aan de Virginia Commonwealth University, verhuist ze naar Italië en behaalde haar master in Industrial Design aan de prestigieuze Domus Academy in Milaan. Betony heeft sindsdien samengewerkt met 's werelds toonaangevende mode- en designhuizen, waaronder Missoni, Gianfranco Ferré, Swarovski, Pampaloni, Alexander Wang en Fornasetti. Haar luxe erotische sieraden zijn opgenomen in een aantal toonaangevende internationale tentoonstellingen van het Victoria and Albert Museum in Londen tot het Triennale Design museum in Milaan.

Betony Vernon Paradise Found erotische sieraden

Vernon bracht innovatie en sensualiteit in de wereld van exclusieve sieraden door lichaam decoraties met sensuele elementen in haar Sado-Chic-collectie te introduceren. Deze luxe erotische sieraden collectie werd de creatieve basis voor de controversiële Paradise Found Fine Erotic Jewelry-lijn, officieel gelanceerd in 2001 en nog steeds zeer gevraagd en gedragen door talloze beroemdheden. De Paradise Found Collection is volledig handgemaakt door ambachtslieden in Italië en ontworpen door Betony Vernon met als doel de drager aan te moedigen plezier te geven. Betony Vernon-juwelen zijn limited editions en de meeste prototypen zijn vervaardigd door Betony zelf en gereproduceerd door de beste ambachtslieden met expertise in verschillende gebieden, zoals verloren was gieten en beitelwerk. In 2013 publiceerde Betony haar eerste boek: The Boudoir Bible, The Uninhibited Sex Guide for Today. Dit is een uitgebreide en instructieve gids voor het hedendaagse seksuele landschap, met betrekking tot "nieuwe territoria" zoals bondage, rollenspel en seksspeeltjes. Met prachtige illustraties van Francois Berthoud. Het uiteindelijke doel van Betony Vernon, zowel als ontwerper als auteur, is to ''Dismantle the Pleasure Taboo."

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella