beneLIGNI

beneLIGNI

beneLIGNI - Luxe Houten Pleasures - ontwerpt en creëert luxe houten dildo's en plugs - sex toys - van chique roodbruin mahonie hout die de zintuigen zullen prikkelen. Exclusieve houten pleasure tools die lust opwekken, genot geven en het leven vooral een beetje plezieriger en gelukkiger zullen maken. beneLIGNI; voor het plezier van natuurlijke liefde. Ontdek de beneLIGNI luxe houten pleasures bij Xenses.

Over beneLiGNI luxe houten pleasures

Alle organische beneLIGNI - vertaald als; goed hout - designs zijn handgemaakt in Duitsland en Italië met alleen natuurlijke en duurzame materialen en zijn geseald met een compleet mens-, dier- en natuurvriendelijke finish. Deze finish is waterafstotend zodat het unieke speeltje ook hygiënisch en mooi blijft. Een ander voordeel van deze excellente finish is dat het hout van deze luxe houten pleasures ademend blijft. Dit behoudt het natuurlijke karakter, de haptiek en de warmte van het hout. Ontdek het bijzondere merk beneLIGNI bij Xenses, prachtige pleasures die zullen verrassen met hun unieke designs, met pure passie gemaakt van hout voor uw genot.

beneLIGNI Mahonie houten sex toys

Mahonie is perfect gekozen als houtsoort voor deze spannende sex toys, het heeft een luxueuze uitstraling, een mooie warme kleur, is licht qua gewicht en bij uitstek geschikt voor houtsnijwerk waardoor het vaak ook gebruik wordt bij luxe auto's en dure jachten. Mahonie is ook een semi-hardhout dat in West en Centraal Afrika groeit met een fijne structuur en medium formaat poriën met een flintertje grijs door de diepbruine tot roodbruine kleur en heeft vaak een subtiele gouden glans. Het ruime assortiment van beneLIGNI bevat onder andere plugs en dildo’s voor hem en haar waardoor er voor iedere voorkeur de perfect ergonomisch vormgegeven houten toy voorhanden is. Alle beneLIGNI houten pleasures wordt geleverd in een handgemaakte luxe geschenkdoos gemaakt van alleen natuurlijke producten. Milieubewustzijn en gezondheid zijn belangrijk voor beneLIGNI, daarom is hun verpakking volledig plasticvrij.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella