Bao Tranchi

Bao Tranchi

Bao Tranchi - luxe lingerie, bodysuits en luxe jurken - handgemaakte couture designs uit de Verenigde Staten. Flight of Fancy ss18 is een unieke collectie met luxe lingerie, bodysuits en luxe jurken die de sensualiteit van het boudoir combineert met de functionaliteit van een dagelijkse levensstijl. Geroemd in LA Weekly, People of 2018 en gezien op de cover van Harper's Bazaar Mexico 2018. Xenses is de officiële dealer van dit exclusieve merk. Ready to Glam up your Lifestyle?

Over Bao Tranchi - luxe lingerie en jurken

Bao Tranchi is een veelzijdig design bedrijf met één vrouw; Bao Tranchi aan het roer, actief in zowel mode als film, gevestigd in Los Angeles. Met een achtergrond in het ontwerpen van kostuums - ze studeerde af aan het Otis College of Art & Design met een BFA in Fashion Design - vestigde ze haar merknaam, bekend om haar edgy visie om de vrouwelijke vorm te benadrukken op super-sexy, onverwachte en grafische manieren. Ze vindt het heerlijk om een ​​nieuwe vorm van sexy te maken. Alles is op maat gemaakt met nauwgezet vakmanschap vanuit een couture oogpunt. Bao Tranchi bodywear is een nieuw en exclusief luxemerk dat opnieuw definieert hoe we de vrouwelijke vormen vereren en tonen. De collectie combineert slaapkamer sexy met coole street glamour in een nieuwe definitie van een sexy, draagbare stijl. Bao Tranchi-ontwerpen kunnen van zonsopgang tot 's avonds laat in het boudoir worden gedragen. Combineer de Bao Tranchi-outfit met de dagelijkse stijl, gelaagd over of onder andere kledingstukken om een ​​sexy basisstuk te maken, onmisbaar voor de garderobe van elke vrouw. En vier de vrouwelijke vormen met een onverwachte en opvallend eigen stijl.

Bao Tranchi luxe lingerie en jurken in de pers

In 2015 maakte de luxe bodysuit-collectie zijn debuut, gedragen door Selena Gomez en Serayah McNeil in de video "Bad Blood" van Taylor Swift. Rita Ora maakte haar verbluffende presentatie voor London Pride 2015 in een bodysuit van Bao Tranchi. De missie van Bao is om van edgy bodywear een alledaagse lifestyle-look te maken. Bao Tranchi is ontdekt en wordt gedragen door beroemdheden als Jennifer Lopez, Selena Gomez, Kristen Stewart, Jessica Alba, Janet Jackson en Salma Hayek. Haar werk is ook opgenomen in reclamecampagnes voor Paul Mitchell, America's Next Top Model en Pretty Little Liars. Bao Tranchi is te zien in tijdschriften als Esquire, Cosmopolitan en Regard.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella