Adele Brydges

Adele Brydges

Adele Brydges - Luxe Pleasures, Keramische Toys - is een begenadigd Britse ontwerpster met een passie voor traditionele technieken, bijzondere materialen en puur vakmanschap. Gemotiveerd door het sensuele, authentieke karakter van tactiliteit en de schoonheid van naast elkaar bestaand elementen creëert Adele Brydges couture sensuele objecten en lifestyle stukken met een sterk design esthetiek die vorm, functie en medium viert. Ontdek deze unieke en exclusieve Adele Brydges sex toy collectie bij Xenses.

Over Adele Brydges - keramische sex toys

Bij de kern van ethos is een verlangen om intimiteit te bevorderen, authenticiteit te waarborgen en kunst en sensualiteit in ons dagelijks leven te introduceren door de meest suggestieve en intieme objecten. Kunstenaresse Adele Brydges heeft zo’n 10 jaar geleden haar opleiding genoten aan het befaamde Central Saint Martins College of Art and Design, een belangrijk opleidingsinstituut voor kunst en design aan de Southampton Row in Londen.

Marlene collectie - Adele Brydges luxe pleasures

Adele Brydges nieuwste luxe collectie, MARLENE, is een plek waar de essentie van mannelijkheid en vrouwelijkheid naast elkaar bestaan in perfect evenwicht om functionele objet d'art te creëren. Gebeeldhouwd in gips, gegoten in porselein, bekend om haar schoonheid en duurzaamheid. Deze luxe sex toy collectie heeft een sterke visueel en sensorisch verhaal dat resoneert met het Bauhaus-ideaal van een totaal kunst; kunst en leven als één. Adele heeft een eigen gietproces ontwikkeld dat erin resulteert dat ieder oppervlakte patroon organisch en uniek is, geen twee designs zijn hetzelfde. Ook verhoogt ze de dichtheid van het porselein tijdens het gietproces en bakt ze de luxe pleasures 20 uur lang voor sterkte en om ze waterdicht te maken. Dit unieke proces zorgt er ook voor dat haar keramische toys hygiënisch zijn en geschikt om intiem te kunnen gebruiken. Ieder stuk wordt met de hand gepolijst voor een satijnen afwerking en wordt geleverd in een exclusieve lamsleren nappa etui, handgemaakt met traditionele technieken door leer expert en designer Tamzin Lillywhite.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella