Absidem

Absidem

Absidem - Luxe Bondage Accessories - is een stijlvol Italiaans merk voor luxe leren bondage accessoires, opgericht in 2014 door Francesca Carlotta Castiglioni en Gaia Polloni Ramona. Ontdek dit exclusieve leren bondage merk bij Xenses.

Over Absidem luxe bondage accessoires

De naam Absidem is Latijn voor: achterkant van de kerk en drukt de persoonlijke interesses van Francesca uit voor het heilige en de profaan. De naam Absidem bevat ook het acroniem BDSM. Francesca voltooide de kunstacademie in Milaan, verkende vervolgens de wereld van de fetisj als een bekende en full-time dominatrix voor vier jaar en gebruikte toen haar expertise om de mooie en zeer functionele luxe bondage-accessoires te ontwerpen. Deze handgemaakte, luxe accessoires zijn een lust voor het oog en alleen hoogwaardige materialen uit Florence worden gebruikt voor een ongeëvenaard gevoel op de huid. Premium 'toro' leer is plantaardig gelooid om huidirritatie te minimaliseren, hypo-allergeen, en wordt gecombineerd met gouden of zilveren details. Absidem staat voor mode, fetisj en speelsheid en het is Francesca's visie om vrouwen te kleden met iets sterks en gewaagds terwijl ze hun elegantie behouden. De Absidem-ontwerpen zijn verfijnd, hebben een sexy, krachtige uitstraling en zijn sterk, ze lokken creativiteit uit in de slaapkamer en kunnen moeiteloos worden gestyled als de perfecte mode-accessoire met die prachtige designerjurk. Absidem combineert de ervaring van Italiaanse ambachtslieden met de beste luxe materialen en mixt de fetisjwereld met kunst en mode.

De Absidem filosofie over luxe bondage designs

Francesca beschrijft de Absidem filosofie als: “Het idee van het speelse ligt aan de basis van de Absidem-filosofie en brengt de sensualiteit van het dagelijks leven aan de oppervlakte in plaats van het naar de privésfeer te degraderen. Het doel is het creëren van prachtige objecten, voor een sensualiteit die het nieuwe concept van de moderne, omlijnde vorm verheerlijkt, gesneden om te voldoen aan pure geometrie. Absidem speelt aan twee kanten. Sensueel maar tegelijkertijd plechtig, in balans tussen transgressie en innovatie, een verfijnde uitwisseling van glamour en sensualiteit.”

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella