Absainte

Absainte

Absainte - Luxe Erotische Sieraden & Luxe Lingerie Harnassen - is opgericht door Datura Alchimilia vanuit het verlangen het vrouwelijk lichaam te verfraaien met sexy harnassen en erotische lichaamssieraden die zich aanpassen aan alle soorten lichaam types. Elke sensuele creatie is een dans tussen lingerie en sieraad, zonder te beperken, vloeiende bewegingen van gouden kettingen en elastische bandjes die rondingen benadrukken en vrouwelijkheid en sensualiteit onthullen. Ontdek de erotisch luxe collectie van Absainte bij Xenses, de trotse en officiële dealer van Absainte in Nederland. Absainte: Designer of Desire.

Over de designer van Absainte luxe erotische sieraden

Ontwerpster Dature Alchimilia van Absainte is op haar 16e gestart met haar opleiding bij een kleermaker in Parijs, hierna liep zij stages bij diverse prestigieuze modehuizen als Lanvin in de functie als model assistent. Na deze periode opende de deuren voor haar van de meest gerenommeerde modehuizen als Christian Dior, Chanel, Rochas, Azzaro , Kenzo, John Galliano haute couture en Louis Vuitton. Met al deze kennis en ervaring die ze heeft opgedaan besluit ze verder te leren als ontwerpster en behaald ze met succes haar diploma's voor Mode Ontwerper en Mode Ontwerper in Parijs. Met deze diploma's op zak doet ze nog meer ervaring op bij diverse luxe boetieks, ieder met eigen specialiteiten zoals ready to wear en lingerie. Als de specialist die ze is geworden in onder andere naai - en assemblage technieken beseft Datura dat ready-to-wear voor haar te beperkend is en niet past bij haar visie. Geïnspireerd door dit besef ontwerpt ze haar eerste accessoires en sieraden collectie en lanceert ze het merk Absainte in januari 2014 voor luxe erotische sieraden en luxe lingerie harnassen om het lichaam van vrouwen met verschillende lichaam types te verfraaien.

Handgemaakte Absainte luxe erotische sieraden

Ieder Absainte sieraad wordt met passie en precisie handgemaakt in de Absainte studio in Parijs en kost meerdere uren of zelfs dagen om te creëren. En alleen de allerbeste materialen zoals goud gevulde kettingen van de beste vakman in Parijs worden gebruikt voor ieder sieraad, voor uitzonderlijke kwaliteit.

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella