Crowned Jewels Kegel Egg Titanium Medium Gold

Meer Views

Crowned Jewels Kegel Egg Titanium Medium Gold

Zie meer van: Crowned Jewels
Editorial by Isabella
Crowned Jewels Kegel Egg Titanium Medium Gold.

Luxe pleasures - geisha balls van Crowned Jewels. Draag de gladde Crowned Jewels Kegel Egg als een sensuele verrijking terwijl de bekkenbodemspieren worden getraind. Deze eeuwenoude manier om mannen met getrainde spieren behagen geeft ook vrouwen plezier, geniet van de moderne high-tech benadering van deze oude praktijk. Tijdens het bewegen of lopen voelt u de kegel een lichte trilling geven en de g-spot is licht geprikkeld wanneer u hem hoger inbrengt. De Crowned Jewels Kegel Egg Titanium Medium Gold is gemaakt van lichtgewicht titanium. Plaats ofwel de ronde of kegelvormige uiteinde als eerste om de stijl van uw training te veranderen en uw spieren op verschillende manieren te laten werken. Vanwege het gewicht van de kegel egg en de sterk gepolijste, gladde oppervlak, zal het op een natuurlijk wijze eruit komen ​​nadat u met uw workout klaar bent en uw spieren ontspant, het vermijdt de noodzaak voor lelijke en afleidende touwtjes of lussen.

Regelmatig gebruik van de kegel egg leidt tot sterkere spieren na de bevalling, of bij veroudering, het helpt tegen incontinentie, het geeft een strakkere vagina en geeft meer controle over de samentrekking van de spieren die tevens zorgen voor een intenser orgasme.

De luxe gouden kleur van de kegel egg is gemaakt door een speciaal anodisatie proces van het titanium.

Gemaakt van medische kwaliteit pure Titanium dat 50% lichter is dan roestvrij staal en hypo-allergeen. Het krast niet en is 100% nikkel, lood en cadmium vrij. De sensuele Crowned Jewels collectie is prachtig in design en een stimulerend kunstwerk. Gepolijst om te schitteren als een gouden spiegel en voor een super gladde sensatie.

Hygiëne: Altijd grondig wassen en spoel uw Crowned Jewels Kegel Egg na gebruik, gebruik een toy cleaner, of milde zeep en droog met een zachte doek. Gebruik geen schuurmiddelen op uw kegel egg om die mooie glans en sensuele gladheid te behouden.

Derde generatie goudsmid James Steven & Victoria Jane van Crowned Jewels zijn gepassioneerd over het maken van prachtige, sensuele en lichaam veilige pleasures. Gemaakt met de hoogste ISO-normen uit hoogwaardige materialen, volledig getest op BS EN1811: 2011 en met Hallmark keurmerk. Crowned Jewels zet hiermee een nieuw standaard voor metalen pleasures.

Gewicht: 50 gram
Afmetingen: 33 mm breed x 27 mm lang
Inbegrepen: Crowned Jewels Geschenkdoosje met velours bewaarzakje.

Crowned Jewels is exclusief bij Xenses verkrijgbaar.
€ 79,50

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering NL (werkdagen)

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Crowned Jewels Kegel Egg Titanium Medium Gold

EUR

€ 79,50

0