Betony Vernon Sterling Silver Nipple Clamps

Meer Views

Betony Vernon Sterling Silver Nipple Clamps

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Sterling Silver Nipple Clamps

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. Omlijst en zet uw tepels vast met deze schitterende tepelklemmen uit de Paradise Found erotische sieraden collectie van Betony Vernon. Deze stijlvolle designer klemmen zijn ontworpen om de basis van de tepel vast te zetten, maar kunt u ook gebruiken voor andere gevoelige plekjes van het lichaam. Betony Vernon Sterling Silver Nipple Clamps kunt u o.a. gebruiken voor de buitenste labia, de scrotum of de stam van de penis, hoe meer huid u in de klemmetjes vastzet, hoe comfortabeler hun grip is. Probeer het eerst uit op uw eigen gevoelige plekjes om een idee te krijgen hoe het aanvoelt voordat u het op het lichaam van uw geliefde gebruikt.

Hoe te gebruiken:
De Betony Vernon Sterling Silver Nipple Clamps mogen nooit langer dan 10-15 minuten op een plek gebruikt worden ook al heeft uw geliefde geen verzoek gedaan tot verwijdering. Dit is een belangrijke regel. U kunt de druk van de tepelklemmen verminderen door van te voren heel voorzichtig het gedeelte te buigen dat het bal mechanisme terug duwt. Let op, dit is een delicaat sieraad, het vaker heen en weer buigen van het mechanisme wordt sterk afgeraden.

Tip:
Lees ook hoofdstuk 14 van The Boudoir Bible “Pushing the Threshold:Clamps” en wees bereid grenzen te verleggen. The Boudoir Bible is verkrijgbaar bij Xenses.

Kleur: Zilver.
Set van 2
Materiaal: .925 keurmerk zilver.
Afmeting: 34 mm / 1.33 inch
Gewicht: 17 gram.
Handgemaakt in Italië door meester zilversmeden.
€ 600,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Sterling Silver Nipple Clamps

EUR

€ 600,00

0