Betony Vernon Sterling Silver Ben Wa Balls 21 mm

Meer Views

Betony Vernon Sterling Silver Ben Wa Balls 21 mm

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Sterling Silver Ben Wa Balls 21 mm

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. Deze prachtige .925 zilveren geisha balls zijn geïnspireerd door de eeuwenoude Chinese praktijken van verleiding die ook de oorsprong van hun naam zijn. De Betony Vernon Sterling Silver Ben Wa Balls 21 mm zijn onderdeel van de klassieke Paradise Found sieraden collectie en zijn ontworpen voor hun rollende vibraties en heerlijke sensaties van gevuldheid en diepte. Verbeter het genot van de vrouwelijke masturbatie en het gezamenlijke genot van de penetratie door de bekkenbodemspieren te trainen en daardoor spieren en orgasmes beter te controleren en beheersen.

Gebruik van de Ben Wa Balls:
U kunt de spieren trainen op elk moment van de dag, bouw het aantal minuten per keer op. Ook kunt u ze dragen tijdens penetratie, dan zullen de geisha balls waarschijnlijk helemaal diep in de vagina geduwd worden. Mocht dit gebeuren ontspan in een een gehurkte houding en laat ze naar beneden zakken, dit gebeurd automatisch, met een vinger kunt u ze vervolgens eruit halen. Was met een anti-bacteriële zeep voor en na gebruik. Gebruik de Ben Wa Balls nooit anaal!

Kleur: Zilver.
Maat: 21 mm.
Set van 2.
Handgemaakt in Italië door meester zilver smeden.
Materiaal: .925 keurmerk zilver, dit is een lichaamsveiling metaalsoort, wanneer u allergisch bent voor zilver, gebruik deze geisha balls dan niet.
Let op, zilver op zilver krast. Wilt u geen krassen dan kunt u de Ben Wa Balls ook individueel gebruiken.
€ 835,00

Sorry, geen voorraad

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Sterling Silver Ben Wa Balls 21 mm

EUR

€ 835,00

0