Betony Vernon Sado Chic Kit, Bracelet, Ring & Chain

Meer Views

Betony Vernon Sado Chic Kit, Bracelet, Ring & Chain

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella

Betony Vernon Sado Chic Kit, Bracelet, Ring & Chain


Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. De benaming Sado Chic is door Betony gekozen voor haar eerste erotische sieraden collectie uit 1992. Deze tijdloze signatuur collectie heeft een wijde schare fans onder beroemdheden en royalty door haar symbolische functie en aesthetische uitstraling. Betony Vernon Sado Chic Kit, Bracelet, Ring & Chain bevat zoals de naam al zegt een zilveren Sado-Chic armband en o-ring die aan elkaar gelinkt zijn door een zilveren afneembare Sado-Chic ketting.


Hoe te dragen:
Deze elegante set is ontworpen om samen te dragen met uw geliefde, als een sensueel symbool van intieme en diepe verbondenheid. Uiteraard kan de Betony Vernon Sado Chic Kit, Bracelet, Ring & Chain ook als opvallende set in zijn geheel door uzelf gedragen worden om te kunnen genieten van het gevoel gebonden zijn aan uzelf. Omdat alle delen los te schakelen zijn, kunt u de ring en armband ook los van elkaar dragen. De ring wordt bij voorkeur om de middelvinger gedragen, maar dit hoeft niet. De maat van de armband is standaard een maat M. 


Tip:
Breidt de veelzijdigheid van deze prachtige kit uit met een van de prikkelende Sado Chic accessoires, bijvoorbeeld de silver tassel of horsehair pendant.


International Ring Size Guide & Sizing Tips for Rings


Kleur: Zilver.
Materiaal: .925 keurmerk zilver.
Maat armband: standaard in maat M; 18,5 cm.
Maat ring: standaard in maat; EU 55 (zie International Ring Size Guide).
Gewicht: 38 gram.
Handgemaakt in Italië door expert zilversmeden.

€ 1.420,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Sado Chic Kit, Bracelet, Ring & Chain

EUR

€ 1.420,00

0