Betony Vernon Sado Chic Collier Mini

Meer Views

Betony Vernon Sado Chic Collier Mini

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Sado Chic Collier Mini

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. De klassieke Sado-Chic Collier Mini is een elegante aanwinst uit de Paradise Found sieraden collectie van Betony Vernon. Ontworpen voor zowel haar aesthetische als symbolische doeleinden en een echt collector's item. De Betony Vernon Sado Chic Collier Mini is een smal halssieraad die dicht tegen de hals gedragen wordt met een draaibare bal en ring mechanisme om eventuele prikkelende attributen aan te bevestigen. Deze schitterende halsband kunt u probleemloos bij een avondjurk dragen, het eenvoudige model maakt het een smaakvolle toevoeging aan iedere outfit.

Hoe te dragen:
Iedere Betony Vernon accessoire transformeert het sensuele doeleinde en verrukkelijke potentieel van de Sado Chic Collier. Bevestig bijvoorbeeld een Betony Vernon Pendant of Attachment aan de collar. Een prachtige blikvanger tijdens het diner, een spannende accessoire in het boudoir.

Kleur: Zilver.
Breedte: 1 cm.
Gewicht: 35 gram.
Diameter ring: 9 mm.
Materiaal: .925 keurmerk zilver.
De Choker is handgemaakt door Italiaanse expert zilversmeden.
€ 1.040,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Sado Chic Collier Mini

EUR

€ 1.040,00

0