Betony Vernon Petting Ring Silver

Meer Views

Betony Vernon Petting Ring Silver

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Petting Ring Silver

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. De Petting Ring communiceert het beste de transcendentale kwaliteiten van de Paradise Found Sexual Ceremony. Betony gelooft dat om echt diepe, seksuele tevredenheid te ervaren, het lichaam, het hoofd en de geest als een seksueel, sensueel geheel moet worden behandeld. De Betony Petting Ring vertegenwoordigt haar filosofie in de boudoir zoals geen ander "Jewel-Tool" in de Paradise Found collectie. Haar plaats in de ontwerpwereld werd verstevigd door de opname in de The Touch Me-tentoonstelling in het Victoria en Albert Museum in Londen. Het is sindsdien een gewaardeerd bezit van BV-verzamelaars, beroemdheden en stijliconen over de hele wereld. De dubbele ring houdt de wijsvinger en de duim in de chi mudra positie - het gebaar dat wordt gebruikt in yoga en meditatie voor een gefocuste geest. Een gefocuste geest is ook essentieel voor geweldige seks, dus pak glijmiddel, prioritiseer genot en voeg een nieuwe dimensie toe aan mannelijke masturbatie.

Hoe te dragen:
Draag de ring door het op de wijsvinger en de duim van de rechterhand te plaatsen. Het langere en grotere vlakke oppervlak van de ring versiert de buitenkant van de hand, terwijl de kortere zone op de binnenkant van de hand moet rusten.

De standaardmaat voor de petting ring is handschoen maat M en past de meeste vrouwen.

Materiaal: .925 zilver.
Maat: Standaard M (handschoenmaat M 8/9)
Gewicht: 90 g / 3.17 oz.
Afmeting: Circa 8 cm / 3.14 in.
Handgemaakt in Italië door expert zilversmeden.
€ 1.185,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Petting Ring Silver

EUR

€ 1.185,00

0