Betony Vernon Ostrich Pleasure Puff Ring

Meer Views

Betony Vernon Ostrich Pleasure Puff Ring

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella

Betony Vernon Ostrich Pleasure Puff Ring


Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. Speciaal ontworpen door Betony Vernon om de zintuigen te plagen en al uw fantasieën te vervullen. Met de Betony Vernon Ostrich Pleasure Puff Ring prikkelt en plaagt u de meest sensitieve zones van uw geliefde in de slaapkamer, maar ook buiten het boudoir ontlokt de ring vele reacties. Neem de ring mee op uw reizen zodat elke reis als de huwelijksreis aanvoelt.


Hoe te dragen:
Parfumeer de delicate struisvogel veren met een klein beetje van uw favoriete parfum, gebruik alleen de verstuiver hiervoor. Hierme prikkelt u nog meer zintuigen. De veren kunnen tijdens het spel zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van de hand gedragen worden. Vermijd olie, of vette substansies, omdat het de veren beschadigd. U kunt de ring om elke vinger dragen, de middelvinger heeft de voorkeur.


Tip:
Voor een zinnenprikkelende inwijding in het erotisch plagen zie hoofdstuk 13 van The Boudoir Bible door Betony Vernon, The touch of a feather.


International Ring Size Guide & Sizing Tips for Rings
Uw maat niet beschikbaar? Andere maten zijn op 'made to order' verkrijgbaar, neem contact op via de Xenses chat button en laat een boodschap achter, levertijd 3-6 weken.


Kleur: Champagne
Materiaal: .925 zilver, struisvogel veren.
Gewicht: 14 gr / 0.42 oz
Afmetingen: incl. veren 100 mm / 3.93 inch 
Handgemaakt door Italiaanse zilver smeden.

€ 700,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering NL (werkdagen)

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Ostrich Pleasure Puff Ring

EUR

€ 700,00

0