Betony Vernon Ostrich Feather Leisure Tickler

Meer Views

Betony Vernon Ostrich Feather Leisure Tickler

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Ostrich Feather Leisure Tickler

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. Het spel van erotisch teasen met veren is al eeuwenoud, de Ostrich Feather Leisure Tickler zal daarom nooit zijn kracht tijdens het voorspel verliezen. De sublieme veren tickler is gemaakt van extra lange eersteklas struisvogel veren en deze zijn zorgvuldig geselecteerd om een leven lang met zoete sensaties te kunnen vullen. Betony Vernon's Ostrich Feather Leisure Tickler is onderdeel van de roemrijke Paradise Found erotische sieraden collectie.

Hoe te gebruiken:
Prikkel en streel het lichaam van uw geliefde met de Ostrich Feather Leisure Tickler, begin met de minst erogene zones zoals de rug en bouw op naar de nek, de borsten, de binnenkant van de dijen en zelfs de voeten met een erotische flair. U kunt echt het hele lichaam strelen en onderschat de kracht van aanraking van de huid niet, net zomin als de kracht van de verbeelding. Let op, gebruik geen olie of vet met de veren.

Tip:
Lees ook hoofdstuk 13 van The Boudoir Bible “The Touch of a Feather” voor een volledige inwijding in het erotische plagen. The Boudoir Bible is verkrijgbaar bij Xenses.

Kleur: Zilver, wit.
Materiaal: .925 keurmerk zilver, struisvogel veren.
Lengte: Incl. greep circa 70 cm.
Gewicht: Circa 105 gram.
Handgemaakt in Italië door expert zilversmeden.
€ 2.150,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Ostrich Feather Leisure Tickler

EUR

€ 2.150,00

0