Betony Vernon Mini Cat Claw Silver

Meer Views

Betony Vernon Mini Cat Claw Silver

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Mini Cat Claw Silver

Luxe erotisch sieraad van Betony Vernon. The Cat Claw ring is speciaal ontworpen de sexy kat in uzelf naar buiten te laten komen. Maar gebruik de Betony Vernon Mini Cat Claw Silver met discretie en voorzichtigheid wanneer u de nagel uitslaat. Het geeft orgastisch krassen op de huid, maar kan ook te ver gaan wanneer u het niet met liefde en respect gebruikt denkende aan de grenzen van uw geliefde. Deze zilveren ring is gemaakt om zinnenstrelende huiveringen te leveren.

Hoe te dragen:
Deze verfijnde Cat Claw ring komt in een standaard kleine maat waardoor deze net over de top van de ring of wijsvinger gezet kan worden. In deze positie kunt u een orgastische krab geven op hoofd, voet of rug om maar een paar voorbeelden te noemen.

Lees hoofdstuk 13 van The Boudoir Bible van Betony Vernon (ook verkrijgbaar bij Xenses) voor een volledige inwijding tot 'Love Bites and Cat Scratches'.

Materiaal: .925 zilver.
Gewicht: 9 g / 0.31 oz
Maat: Standaard maat.
Handgemaakt in Italië door expert zilversmeden.
€ 335,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Mini Cat Claw Silver

EUR

€ 335,00

0