Betony Vernon Marble Box with Marble Ben Wa Balls

Meer Views

Betony Vernon Marble Box with Marble Ben Wa Balls

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Marble Box with Marble Ben Wa Balls

Luxe pleasures - geisha balls van Betony Vernon. Deze exclusieve erotische ben wa balls zijn geïnspireerd door de eeuwenoude Chinese verleidingskunsten, de Betony Vernon Marble Box with Marble Ben Wa Balls zijn, zoals de naam het al zegt, handgemaakt van prachtig Italiaans marmer voor een exquise vaginaal gevuld gevoel. Draag ze voor een versterkt genot tijdens de vrouwelijke masturbatie en ook tijdens de penetratie voor gezamenlijk genot. De Marble Ben Wa Balls zijn ook te gebruiken voor bekkenbodem oefeningen, deze oefeningen worden bewust gedaan om de spieren van de bekkenbodem te versterken wat leidt naar meer controle over de seksuele organen voor een intenser orgasme. Deze luxe marmeren box is onderdeel van een gelimiteerde oplage van 20, ontworpen voor het discreet opbergen van de ben wa balls of juist het tentoonstellen ervan. De limited edition marmeren box bewaart de Paradise Found Ben Wa Balls op een veilige manier zodat er geen beschadigen optreden, voor maximale hygiëne.

Hoe te gebruiken:
Tijdens de penetratie worden de Marble Ben Wa Balls dieper in de vagina geduwd, om te verwijderen gaat u in een hurkstand zitten en gebruik de middelvinger om de geisha balls te verwijderen. Of draag een panty en laat ze gedurende de dag langzaam zakken om ze eenvoudig te kunnen verwijderen. En geen zorgen, ze kunnen niet 'verdwijnen' in het lichaam. Care: was met een antibacteriële zeep voor en na gebruik. Let op, niet te gebruiken voor anaal spel.

Veilig:
Vaak worden Ben Wa balls gemaakt van niet lichaamsvriendelijke materialen, de zachte tissue in de vagina neemt schadelijke stoffen makkelijk op. Betony Vernon gebruikt daarom alleen natuurlijke, duurzame en lichaamsveilige materialen voor de Paradise Found Ben Wa Balls.

Kleur: Wit.
Maat: Diameter 22 mm.
Materiaal: Italiaans marmer.
Handgemaakt door de beste Italiaanse ambachtslieden.
Limited edition nummer 2 van 20.
€ 720,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Marble Box with Marble Ben Wa Balls

EUR

€ 720,00

0