Betony Vernon Elegant Spanker Whip

Meer Views

Betony Vernon Elegant Spanker Whip

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Elegant Spanker

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. De Elegant Spanker is geheel handgemaakt van fijn afgewerkt kersenhout. Betony Vernon heeft met het design niet alleen rekening gehouden met de anatomie van de hand; de zilveren sieraad greep geeft de juiste grip, maar ook met het gehele evenwicht van de Spanker. De Betony Vernon Elegant Spanker is dan ook de favoriet van de geschoolde liefhebbers van het erotisch spanken. Vanwege voor de hand liggende redenen kunt u de Elegant Spanker niet gebruiken buiten de vlezige delen van de billen. Sla uw onderdanige geliefde tot transcendentale hoogten. Deze luxe juweel accessoire is allesbehalve 50 shades of grey.

Hoe te gebruiken:
Zoek en onthoud altijd waar het einde van de ruggenwervel zich bevindt zodat u deze nooit zult raken. Buig daarna uw onderdanige naar voren en ga door met het geleidelijk kersenrood maken van de billen van uw geliefde en doe dit met alle liefde.

Tip:
Lees ook hoofdstuk 17 van The Boudoir Bible “X marks the Sweet Spot” (verkrijgbaar bij Xenses) voor een volledige inwijding tot het erotisch spanken.

Kleur: Onbehandeld kersenhout, zilver (afbeelding laat behandeld kersenhout zien)
Materiaal: Onbehandeld glad kersenhout, .925 keurmerk zilver
Gewicht: Zilver 140 gr, totaal 330 gr.
Lengte: 500 mm (totale lengte)
Handgemaakt door de beste Italiaanse zilversmeden.
€ 2.620,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Elegant Spanker Whip

EUR

€ 2.620,00

0