Betony Vernon Double Sphere Massage Ring

Meer Views

Betony Vernon Double Sphere Massage Ring

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella

Betony Vernon Double Sphere Massage Ring


Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. Stijlvolle massage ring, een van de bestsellers uit de klassieke Paradise Found erotische sieraden collectie van Betony Vernon. Deze veelzijdige Double Sphere Massage Ring staat schitterend als designer accessoire bij het uitgaan, maar is vooral ontworpen als nieuwe ervaring tijdens een intieme massage. Gebruik de massage ring tijdens masturbatie maar ook om het lichaam en erogene zones van uw geliefde te masseren. De ballen van de ring zorgen voor extra en gerichte druk waardoor u nieuwe en intense sensaties ervaart. Limiteer het gebruik van de ring zeker niet alleen tot de erogene zones, maar masseer bijvoorbeeld ook de voetzolen of de nek.


Hoe te dragen en te gebruiken:
Draag Betony Vernon Double Sphere Massage Ring bij voorkeur om de middelvinger van uw voorkeurshand. Bij massage draait u de ring met de ballen naar de binnenzijde van uw hand en gebruik glijmiddel om het glijden over de huid te vergemakkelijken.


Tip:
Lees hoofdstuk 9 van The Boudoir Bible, ook verkrijgbaar bij Xenses, Ascent to Paradise: Orchestrating the Senses voor stimulerende tips.


International Ring Size Guide & Sizing Tips for Rings


Kleur: Zilver.
Materiaal: .925 keurmerk zilver.
Maat: EU 55, NL 17 1/4 ( middelvinger).
Gewicht: circa 22 gram.
Afmeting ballen: doorsnede 21 mm
Handgemaakt in Italië voor meester zilver smeden.

€ 750,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Double Sphere Massage Ring

EUR

€ 750,00

0