Betony Vernon Cock Ring Attachment

Meer Views

Betony Vernon Cock Ring Attachment

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Cock Ring Attachment

Luxe erotische sieraad van Betony Vernon. Meer dan alleen een prachtig sieraad, de Cock Ring Attachment is ontworpen voor puur genot. Deze zinnenprikkelende penisring is gemaakt om de schacht van de penis samen te knijpen tijdens orale seks, penetratie en masturbatie. De positie van de Betony Vernon Cock Ring Attachment is afhankelijk van het formaat van de penis en kan de boven- of onderzijde van de schacht klemmen. Door het licht afklemmen van de penis wordt genot vergroot en wordt de erectie harder voor de meeste mannen.

Hoe te dragen:
De Cock Ring Attachment kan samen met de Sado Chic collier (separaat verkrijgbaar) gedragen worden en is een statement design voor de pleasure-seeker. Dit sieraad kan gedragen tijdens een diner, of chique social event en geeft zijn geheim alleen prijs aan Betony Vernon ingewijden. Met een kleine beweging maakt u de Cock Ring Attachment weer los van het collier voor gebruik.

Zie hoofdstuk 4 ( Riding the Orgasmic Wave) in The Boudoir Bible voor een volledige inwijding voor het gebruik en het genot van de cockring. Verkrijgbaar bij Xenses.

Materiaal: Sterling zilver .925
Afmeting: Binnenzijde 44 mm / 1.69 in. Standaardmaat, past de meeste heren.
Gewicht: 57 gram.
Handgemaakt door Italiaanse expert zilversmeden.
Foto: Lara Giliberto, censored for Google.
€ 1.285,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Algemene Maattabel

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Cock Ring Attachment

EUR

€ 1.285,00

0