Betony Vernon Ben Wa Chain Collier

Meer Views

Betony Vernon Ben Wa Chain Collier

Zie meer van: Betony Vernon
Editorial by Isabella
Betony Vernon Ben Wa Chain Collier

Luxe erotische sieraden van Betony Vernon. Dit exquise sieraad kan op veel verschillende manieren gedragen of gebruikt worden en is voorzien van Ben Wa balls. De eeuwenoude Chinese Ben Wa balls zijn de inspiratiebron van deze Paradise Found Ben Wa Chain Collier. De Ben Wa balls of Geisha Balls geven een een vaginaal gevuld gevoel en kunnen ook gebruikt worden voor bekkenbodem oefeningen. Deze oefeningen zorgen voor sterkere spieren wat leidt tot meer controle over het orgasme en meer genot. De verstelbare sluiting van de ketting zorgt ervoor dat het collier op bijna ieder deel van het lichaam gedragen kan worden, zowel in de privacy van het boudoir als tijdens een diner of gala-feest.

Hoe te gebruiken:
U kunt de Betony Vernon Ben Wa Chain Collier dragen als ketting, armband of riem als accessoire bij uw favoriete outfit, of met verder niets in de privacy van uw huis, het geeft een ongekend ongeremd en krachtig gevoel. Breng de Ben Wa balls vaginaal in voor de dagelijkse bekkenbodem oefeningen.

Betony adviseert dat iedereen oefent wat zij beschrijft als de 'genitiale gym' voor iedere dag om het seksuele welzijn en algemene tevredenheid te verbeteren. Zie hoofdstuk 3 van The Boudoir Bible ( The Genital Gym) voor een volledige inwijding van de oefeningen voor de bekkenbodemspieren voor zowel vrouwen als mannen.

Materiaal: Sterling zilver (925).
Lengte ketting: 1,40 mtr | 55 inch.
Ben Wa Balls: Diameter 21 mm | 0.8 in.
Handgemaakt door de beste Italiaanse ambachtslieden.
Zwart-wit foto van Eduardo Amati.
€ 2.200,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Hoe kan ik u helpen?
Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

Betony Vernon Ben Wa Chain Collier

EUR

€ 2.200,00

0