13ème Lune Violet Bra

Meer Views

13ème Lune Violet Bra

Zie meer van: 13ème Lune
Editorial by Isabella

13ème Lune Violet Bra


Luxe lingerie bh van Frans couture merk 13ème Lune. Voor godinnen van de nacht, voor vrouwen van de 13e maan, de exclusieve 13ème Lune Violet Bra is gemaakt voor de liefde van lingerie en liefde voor jezelf. Omwikkel de rondingen met deze exquise couture bh, geheel handgemaakt in het atelier van 13ème Lune in het zuiden van Frankrijk. Betover met fijn en zijdezacht Calais kant voorzien van zeldzame borduursels. Deze magnifieke beha is niet alleen elegant en verfijnd, maar ook voorzien van een stoere, sensuele edge door het frame van harnas banden, geheel verstelbaar voor een goede pasvorm. Alle couture lingerie uit de 'Les Fuseaux des Violettes' collectie kan met elkaar gecombineerd worde. 13ème Lune is exclusief bij Xenses voor Nederland verkrijgbaar.


13ème Lune Size Guide & Fit


Kleur: Zwart, nude. 
Care: Delicate handwas. 
Handgemaakt in Frankrijk.
Calais kant: 69% polyamide, 31% elastaan. Zachte tule: 88% polyamide, 12% elastaan.Elastisch satijn: 95% polyamide, 5% elastaan. Metaal afwerking: milieuvriendelijk.

€ 295,00

Op voorraad Voor 16.00 besteld: Gratis 24-UURS Levering

Algemene Maattabel

Hi there,

Would you like to continue using our English boutique or stay in our Dutch Boutique?

Please choose:

Welkom in de zinnenprikkelende wereld van Xenses. Hoe kan ik u helpen? Uw vraag of opmerking wordt snel beantwoord. Warme groet, Madame Isabella

13ème Lune Violet Bra

EUR

€ 295,00

0